Esente ale Indiei!

India este o tara fascinanta din Asia de Sud si a saptea ca marime de pe Glob. SE invecineaza cu Oceanul Indian, Golful Bengal, Pakistan, China, Nepal, Bruma, Bangladesh, Sri Lanka si Maldives. India este o tara in care se vorbesc multe limbi, este multi-etnica si are o biodiversitate impresionanta, dar si zone protejate unice in lume. Dupa un trecut agitat, India isi traieste acum perioada de dezvoltare si de inflorire. Cultura si artele sunt foarte dezvoltate, la fel industriile de film si fashion. Cu siguranta nu te vei plictisi in India si vei putea sa-i descoperi esentele…

Esente ale Indiei!

 Ziua 1-2: Bun venit in India! Transfer la hotelul de 5 stele. Seara incepe cu o Receptie de Bun Venit. A doua zi incepe cu un mic tur cu ricsa prin orasul vechi al Delhi, tur ce include piata Chandni Chowk, vizita la memorialul Mahatma Gandhi din Raj Ghat. Aveti posibilitatea de a explora cea mai mare moschee din India, Jama Masjid, construita de Shah Jahan in anul 1650. Continuam catre casa unde Mahatma Ghandi si-a petrecut ultimele 144 de zile din viata, cladire care acum este Muzeu Memorial National. Pranzul se ia langa Qutub Minar, turn din anul 1193. Continuam calatoria pe bulevardele din New Delhi, trecand pe langa Rajpath si cladirea Parlamentului. Vizita la mormantul imparatului Humayun, unul dintre cele mai bine conservate monumente Mughal din Delhi. Ziua se incheie cu vizitarea unui templu.

Ziua 3: Dupa o gustare luata dis de dimineata are loc transferul la gara pentru calatoria de 2 ore catre Agra. La sosire se ia micul dejun la Hotel Radisson. Vizita la Taj Mahal, monument al dragostei, construit de imparatul Shaj Jahan in memoria celei de-a 3-a sotii a lui, Mumtaz Mahal. Intoarcere la hotel pentru formalitatile de check-in. Dupa-amiaza puteti vedeea care este viata de zi cu zi in Agra, o fortareata puternica din piatra rosie.

Ziua 4-5: Mergem catre vechiul oras Fatehpur Sikri, acum un oras pustiu plin de minuni arhitecturale. Pranzul este servit la Laxmi Vilas Palace in Bharatpur. Acest palat, acum hotel, a fost casa familiei regale Baroda timp de peste 120 de ani. Calatoia continua catre Orasul Roz Jaipur, minunata capitala a statului Rajasthan. In ziua a 5-a ne vom bucura de o excursie unica, o calatorie cu Jeep-ul catre fortareata Amber, un exemplu superb de arhitectura Rajput. Inapoi in Jaipur, vizita la palatul Hawa Mahal. Ultima vizita din aceasta zi are loc la Jantar Mantar, monument ce reprezinta o colectie de instrumente astronomice construit intre 1727-1734.

Ziua 6: Dimineata timp liber pentru a explora bazarurile din Jaipur. Dupa-amiaza vom calatori catre Samode, la mica distanta de Jaipur. Hotelul la care se va face cazarea este situat intr-un spatiu vast de gradini luxuriante modelate in stil Mughal. Seara veti fi oaspetii de onoare la Palatul Samode, veche resedinta a familiei regale care a fost acum transformat intr-un hotel exclusivist. Cina este insotita de un spectacol de dansuri specifice regiunii Rajasthan.

Ziua 7: Dupa micul dejun se incheie circuitul.

Informatii si dotari hotel:

Cazare: Hotel Hyatt Regency in Delhi, Radisson in Agra, Marriott Jaipur in Jaipur, Samode Bagh in Samode. In situatii speciale cazarea se poate efectua la alte hoteluri de categorie similara.
Servicii masa:  6 mic dejunuri, 1 pranz, 1 cina

Tarife: incepand de la 1.799 euro.

Tarifele includ:
– 6 nopti de cazare in hotelurile mentionate sau similare
– 6 mic dejunuri, 1 pranz, 1 cina
– ghid vorbitor de limba engleza pe tot parcursul circuitului
– transportul cu autocar sau minibus climatizat
– trenul expres Shatabdi din Delhi catre Agra

Tarifele nu includ:
– transportul cu avionul din Romania pana in India si retur
– asigurarile medicale si asigurarea storno
– taxa de viza

Foto: panoramio.com

Detalii si rezervari aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *