Dubai, un Revelion stralucitor!


Dubai este un oras fabulos care isi intinde luminile de-a lungul Golfului Persic si, impreuna cu Abu Dhabi, reprezinta mandria, forta si stralucirea Peninsulei Arabice. Ceea ce impresioneaza in orasul arid si totusi fertil este faptul ca aici traditiile si cutumele vietii musulmane se imbina perfect cu modernizarea, cu extinderea pe verticala si cu petrecerile uluitoare. Noaptea Anului Nou in Dubai va insemna lux, decandenta, focuri de artificii incredibile, gastronomie de top si o seara pe care nu o veti uita niciodata. Insa noi va propunem mai mult de atat: un sejur in Dubai si Abu Dhabi, dar si la Burj al Arab, pentru a va simti ca in povesti. Iata in ce consta acest Revelion seducator in Dubai...

Dubai, un Revelion stralucitor!

27.12.2012 – Bucuresti – via Istanbul - Dubai          

Prezentare la aeroportul Otopeni- Henri Coanda la ora 20.00 pentru imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1046 cu decolare spre Istanbul la ora 21.55. Aterizare la Istanbul la ora 23.15 si trecere prin zona de  tranzit  a aeroportului, iar dupa reverificarea portii de imbarcare, prezentare la cursa TK762 cu decolarea la ora 00.35 spre Dubai. 28.12.2012 - Dubai     Aterizare la Dubai la ora 07.05 locala. Transfer de grup aeroport hotel unde se face imediat cazarea. Mic dejun inclus. Timp liber pentru odihna. La orele 18.00 intalnire in holul hotelului cu reprezentant local pentru prezentare si inscriere la excursiile optionale. 29.12.2012 – Dubai – Optional, turul orasului Dubai – Capitala viitorului Mic dejun. Dimineata timp liber pt plaja sau shopping. Optional, la ora 14.00, turul orasului Dubai cu vizitarea Muzeului Emiratului Dubai, zona Burj KHALIFA Dubai (828 m), zona comerciala, Canalul(Creek), oprire la Palatul administrativ al Seicului Mohammed Bin Rashid Al Makhtoum – conducatorul Dubaiului, renumita zona de plaja Jumeirah cu scurta oprire pe plaja langa singurul hotel de 7 stele din lume - BURJ AL ARAB -si la cel mai mare Mall din Dubai - Dubai Mall - cu patinoar, cascada si cel mai mare acvariu cu rechini din lume, intrare pe Insula Palmierul Jumeriah pana la hotel Atlantis The Palm.

30.12.2012 – Dubai – Optional, turul orasului Abu Dhabi – Capitala Emiratelor Arabe Unite Mic dejun. Timp liber pentru odihna, cumparaturi si plaja sau optional, excursie de 1 zi la Abu Dhabi- capitala Emiratelor Arabe Unite (150 km distanta de   Dubai), ce include turul panoramic cu autocarul al zonelor rezidentiale si centrul de afaceri - Manhattanul Orientului, se face oprire langa Hotelul Palatul Emirilor - hotel de 6 stele - pentru fotografii. Se viziteaza Moscheea Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan (intre cele 3 cele mai mari din lume) – tinuta decenta obligatorie, cu oprire la cel mai nou centru comercial construit pe apele Marii Arabiei - Marina Mall. Dupa-amiaza la plecarea din Abu Dhabi, trecere prin Yas Island pe langa noul  circuit de Formula 1 si parcul de distractii Ferrari World. 31.12.2012 – Dubai – Cina Festiva de Revelion Mic dejun. Dimineata timp liber pentru plaja si cumparaturi. CINA FESTIVA DE REVELION - LA MULTI ANI 2013 !

01.01.2013 – Dubai – Optional, Jeep Safari in Desertul Arabiei Mic dejun. Optional, cu plecare dupa-amiaza, participare la JEEP SAFARI: la aprox. 50 km de Dubai se intra in desert unde se parcurge cu jeep-urile un traseu spectaculos si palpitant pe dunele de nisip, se admira apusul de soare in desert si se face un popas pentru cina Barbeque la tabara beduinilor, plimbare pe camila, muzica si dans oriental. 02.01.2013 – Dubai – Optional, pranz sau cina la Hotel Burj Al Arab – 7 stele            Mic dejun. Timp liber sau optional, vizitarea singurului hotel de 7 stele din lume – BURJ AL ARAB – Turnul Arabesc cu pranz sau cina bufet la Rest. Oriental AL IWAN (fara bauturi) - tinuta eleganta obligatorie. Camerele se elibereaza la orele 12.00 la pranz in data de 02.01.2013. Doritorii pot achita cazarea suplimentara pentru a beneficia de camera pana la plecarea din hotel. 03.01.2013 – Dubai – via Istanbul - Bucuresti In jurul orei 00.30 transfer la aeroportul din Dubai pentru imbarcare la cursa  TURKISH AIRLINES TK761 cu decolare spre Istanbul la ora 03.35 local si aterizare la Istanbul la ora 06.30. Verificarea portii de imbarcare in tranzit la Istanbul si imbarcare la cursa TK 1043 cu decolare la ora 07.50 spre Bucuresti. Aterizare la ora 09.15 pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda.

Tarife

Preturile incep de la 890 EUR /persoana in camera dubla!

Servicii incluse: -cazare 6  nopti cazare cu mic dejun la hotel MOEVENPICK BUR DUBAI 5* http://www.moevenpick-hotels.com/en/pub/hotels_resorts/worldmap/bur_dubai/welcome.cfm -transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport -transport avion COMPANIA TURKISH AIRLINES cursa Bucuresti/Otopeni – Dubai via Istanbul  si retur -taxele de aeroport 195 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului), -asigurarea medicala si storno indiferent de varsta pentru care datele (nume, prenume, data nasterii), -asistenta turistica in limba romana Preturile nu includ: - CINA FESTIVA DE REVELION este obligatorie  - se achita la inscriere: 155 €/Adult si 80 €/copil 6-11,99 ani. Include: cina bufet intre orele 20.00 si 23.00, bauturile locale si program divertisment pana la orele 01.30-02.00, - taxa de viza si procesare ptr EMIRATELE ARABE UNITE ptr cetateni romani: 80 €/persoana, nerambursabila in cazul neobtinerii vizei. Nu sunt acceptate la viza PASAPOARTELE TEMPORARE, - alte excursii optionale  si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale,mese suplimentare, bacsisuri, minibar. Grup minim: 25 persoane. In cazul in care grupul este mai mic, pretul se recalculeaza functie de nr final de inscrisi! Conditii de inscriere: -ATENTIE !! Timpul de procesare al vizei – 7 zile lucratoare; in cazul neobtinerii vizei taxa de viza NU se restituie; -pasaport valabil minim 6 luni de la data INCHEIERII derularii programului si se proceseaza in momentul constituirii grupului cel mai tarziu cu 15 zile inaintea plecarii. Ptr obtinerea vizei sunt necesare: -copie scanata a pasaportului-prima pagina cu fotografia si cea de alaturi, impreuna, deschise carte, format jpg de 40 kB  color, -o fotografie tip pasaport color nu mai veche de un an, in format jpg 40 kB, ambele transmise ca atasament la e-mail sau copiate pe un CD in formatul cerut si clar (nu pixelate), -formular viza completat cu majuscule, -pentru minori este necesara si copia scanata a certificatului de nastere.

Detalii si rezervari aici!

SOURCE AND TAGS