Despre EXIMTUR

Fondata la Cluj-Napoca, în anul 1993, EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continua, devenind una dintre cele mai importante companii de turism din tara.

Importantele premii si distinctii locale si nationale, obtinute in timp, certifica seriozitatea si profesionalismul serviciilor pe care le oferim, iar acest lucru este recunoscut atat de clientii, cat si de partenerii si colaboratorii nostri.

De ce ai alege EXIMTUR ?

Ei bine, pentru ca…

1. Avem 27 de ani de experienta:

Suntem, de peste 27 de ani, una dintre companiile de turism preferate ale romanilor. EXIMTUR a pornit din Transilvania, dar s-a extins in timp in toata tara: avem acum 22 de agentii proprii si francize in 15 orase din Romania. Sediul central al companiei a ramas la Cluj, iar actionarii sunt aceiasi inca din 1993!

2. Iti oferim preturi competitive:

EXIMTUR este una dintre cele mai mari companii de turism din Romania, lucru care ne permite sa negociem tarife si conditii preferentiale pentru clientii nostri. De asemenea, suntem unul dintre cei mai importanti turoperatori pentru litoralul romanesc si avem contracte directe cu cei mai mari turoperatori de vacante in strainatate, prin urmare iti putem oferi preturi competitive si o oferta variata.

3. Ne selectam cu grija oferta:

Daca se intampla ca agentii nostri de turism sa nu iti ofere cele mai ieftine variante, este pentru ca noi selectam atent oferta pe care o dam mai departe clientilor. Daca hotelul respectiv nu se ridica la anumite standarde, nu il vom recomanda!

4. Iti oferim siguranta, transparenta si seriozitate:

Nu suntem adeptii costurilor ascunse, nu vindem la negru si nu facem orice pentru a castiga clienti. In schimb, avem reputatia unei companii de incredere, reputatie certificata de peste 3 milioane de turisti care ne-au ales si carora le multumim!

5. Avem o echipa specializata ce-ti sta la dispozitie:

Ne mandrim cu o echipa de exceptie, formata din oameni de toate varstele, specialisti in domeniul in care activeaza si pregatiti mereu sa recomande cele mai bune variante!

6. Iti oferim servicii complete pentru calatorii:

Clientii nostri apeleaza la noi pentru orice fel de calatorie sau serviciu asociat calatoriei: bilete de avion, vacante in Romania si in strainatate, rent-a-car, transferuri, organizare de evenimente, asigurari de calatorie si multe altele. Orice nevoie de calatorie ai, consultantii EXIMTUR vor gasi solutia.

7. Ai parte de suport si asistenta non-stop:

Suntem alaturi de clientii nostri si dupa achizitionarea vacantei, prin Serviciul de Informatii si Rezervari Non-Stop; daca intampini orice fel de probleme, nu ezita sa ne contactezi oricand la 0364 803 888 (numere cu tarif normal)!

9 comentarii in “Despre EXIMTUR

 1. Felicitari pt blog,si vin si cu o intrebare.am citit deja pe site informatiile despre cursurile de calificare si specializare de agent turism,respectiv tour-operator,dar as dori sa stiu daca se pot urma si in Constanta aceste cursuri.Va multumesc

 2. Felicitari pt blog,si vin si cu o intrebare.am citit deja pe site informatiile despre cursurile de calificare si specializare de agent turism,respectiv tour-operator,dar as dori sa stiu daca se pot urma si in Constanta aceste cursuri.Va multumesc
  +1

  • Cursurile se tin la Cluj, insa prezenta nu este obligatorie in proportie de 100%- puteti veni la examen.

 3. Buna ziua,

  Ma intereseaza un curs de director de restaurant.
  Va rog sa-mi spuneti unde m-as putea adresa.
  Va multumesc.
  Cu stima,
  Anca

 4. Buna ziua!
  Suntem un grup de prieteni care dorim sa facem concediul in octombrie 2017 la Krabi Thailand.
  Va rugam sa ne comunicati ofertele dvs.
  Va multumim!

  • Buna, multumim ca ne-ai scris! 🙂 Am transmis colegilor care se ocupa de oferte adresa ta de email si vei fi contactat cat de curand. O zi faina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *