Descopera paradisul din Singapore!


Republica Singapore este o tara din sud-estul Asiei, aflata in cel mai sudic punct al Peninsulei Malay, la 137 de km nord de Ecuator. Singapore este un arhipelag format din 63 de insule exotice, intens urbanizate, dar cu peste 50% din suprafata verde. Singapore este o tara extrem de dezvoltata, iar o vacanta aici te va ajuta sa descoperi minunile Asiei si frumusetea unor peisaje de vis!

Cateva date despre Singapore

Singapore este al 4-lea centru financiar al lumii, a doua piata din lume in ceea ce priveste jocurile de noroc si al 3-lea centru al lumii in privinta rafinariilor. Singapore este tara celor mai multi milionari din lume, dar si locul cel mai potrivit pentru a-ti deschide o afacere.

Singapore are 5 milioane de locuitori, majoritatea avand descendenta chineza, malayeziana si indiana, iar limbile oficiale sunt engleza, chineza, malay si tamil.

Clima in Singapore

Clima in Singapore este tropicala, fara sezoane diferite. Temperaturile sunt constante, cuprinse intre 23 si 31 de grade. Cele mai ploioase luni sunt noiembrie si decembrie. Ora locala este GMT +8! Ce sa vizitezi in Singapore Iata ce poti vizita/face intr-o vacanta in Singapore: - urca-te in Singapore Flyer - cea mai inalta "roata" de observatie din lume (mai inalta cu 30 de metri decat celebrul London Eye) - privelisti-le sunt spectaculoase! - viziteaza Marina Bay Sands SkyPark - aici vei gasi o piscina (infinity pool) lunga de 150 m, restaurante, baruri, gradini si plaje - bea un cocteil la Raffles Hotel, unul dintre cele mai luxoase hoteluri coloniale din lume, unde au locuit si Elizabeth Taylor, Queen Elizabeth II si Michael Jackson - viziteaza Universal Studios din Asia - mergi la shopping in Chinatown. Aici poti lua si masa la unul dintre restaurantele chinezesti cu preturi excelente - viziteaza Science Centre Singapore - mergi la Singapore Night Safari - o atractie unica in lume, o gradina zoologica incredibila! - viziteaza Buddha Tooth Relic Temple - mergi in cartierul Little India - viziteaza Singapore Botanic Gardens

Recomandarea Eximtur

Hotel Park Clarke Quay, 4 stele Hotel Ritz Carlton Singapore, 5 stele Ce sa mananci in Singapore

Singapore are o gastronomie diversa si interesanta. Preparatele traditionale sunt din bucataria chineza si indiana, insa la marile hoteluri vei gasi si mancaruri internationale. Ia pranzul intr-unul dintre restaurantele chinezesti din Singapore, iar pentru cina alege sa mananci la tarabele indiene din Little India.

Viata de noapte in Singapore

Asa cum va imaginati, viata de noapte in Singapore este plinsa de culoare. Barurile si restaurantele raman deschise pana tarziu, spectacolul strazii este unic, iar cluburile de noapte si casino-urile sunt celebre in lume.

Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica in Singapore, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!


SOURCE AND TAGS