Descopera cele mai interesante plimbari din lume: Fly Ride!

Daca iti doresti o vacanta cu totul si cu totul deosebita, atunci te invit la o plimbare. Nu este nici la munte, nici la mare. Este… in aer. Fly Ride este un concept special, prin care turistii aventurosi isi denumesc escapadele naucitoare pe deaspura lumii. Este foarte interesanta viziunea pe care o poti avea asupra pamantului dintr-un elicopter. O astfel de plimbare este plina de adrenalina si te va impresiona cu siguranta. Iata care sunt cele mai populare curse cu elicopterul si cat costa acestea…

Descopera cele mai interesante plimbari din lume: Fly Ride!

1. Great Barrier Reef, Australia – 433 dolari – include plimbarea, un picnic cu sampanie si transport de la hotel.

2. Grand Canyon – vazut de sus este absolut spectaculos, iar o plimbare de 50 de minute costa 258 de dolari.

3. Hong Kong – din elicopter, maretul oras iti taie respiratia. O plimbare costa putin – 100 de dolari pentru 15 minute de poveste!

4. Amalfi Coast, Italia – este una dintre cele mai scumpe plimbari, insa peisajele merita cu adevarat: 500 de dolari pentru 50 de minute!

5. Victoria Falls, Zimbabwe/Zambia – daca ajungi in Africa, trebuie sa incerci aceasta experienta. Costa doar 130 de dolari pentru 20 de minute pe care nu le vei uita niciodata.

6. Rio de Janeiro – un spectacol fabulos la doar 300 de dolari (12 minute).

7. Tokyo –  o plimbare de 15 minute pe timp de zi este 120 de dolari, iar noaptea 150 de dolari.

Foto: panoramio.com

Macar o data in viata trebuie sa incerci Fly Ride! In plus, nici nu este chiar atat de scump, iar destinatiile sunt pentru toate gusturile si bugetele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *