Descopera cele mai interesante plimbari din lume: Bath Ride!

Unele destinatii de vacanta sunt interesante pentru muzeele lor, altele pentru parcurile si gradinile superbe. Insa iata ca exista in aceasta lume, adevarate oaze de placere, unde turistii si localnicii se bucura impreuna de magia apelor termale, a tratamentelor si a relaxarii profunde. Unde? In cele mai interesante bai publice din lume! Iata care sunt acestea…

Descopera cele mai interesante plimbari din lume: Bath Ride!

1. Hammams din Istanbul

Pentru o experienta autentica, trebuie sa incerci un hammam in locul unde a fost inventat. Dar atentie, statul in sauna, urmat de saltul intr-o piscina rece, apoi de un masaj, terminand cu relaxarea intr-o alta camera racoroasa creaza dependenta!

2. Sento si Onsen, in Japonia

Multe temple budiste gazduiesc bai comunale – sento sau bai geotermale – onsen. Sunt printre cele mai populare atractii turistice din Japonia, iar cele mai bune se gasesc in regiunile muntoase.

3. Izvoarele termale din Toscana

Cu o istorie datand din secolul 19 i.Hr., baile romane sunt de fapt centre imense ce gazduiesc si sali de jocuri, teatre, gradini si piscine. Traditia continua, iar in Toscana gasesti astfel de centre cu izvoare termale sulfuroase ce exfoliaza pielea natural, scad tensiunea cardiovasculara si curata ficatul.

4. Baile romane din Bath, Anglia

Thermae Bath Spa este singurul SPA termal din Anglia. Orasul se afla in UNESCO World Heritage, iar relieful si arhitectura sa sunt exceptionale.

5. Hammams moderne in Dubai

In Dubai luxul se reflecta in tot ce te inconjoara. Arabii au imbunatatit pana si unele hammams, dotandu-le cu facilitati de ultima ora. Acestea trebuie incercate, fiind printre cele mai luxoase din lume!

Foto: panoramio.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *