Complex Steaua de Mare - o vacanta cu stil pe litoralul romanesc!


In ultimii ani, si pe litoralul romanesc s-au facut investitii serioase, s-au renovat hoteluri si serviciile s-au imbunatatit considerabil. Situat in extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord, complexul turistic Steaua de Mare va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante de neuitat la malul Marii Negre. Recomandat atat pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii, Complexul Steaua de Mare este elegant, complet renovat anul acesta si cuprinde mai multe unitati de cazare, aflate exact pe plaja. Iata detalii...

Complex Steaua de Mare - o vacanta cu stil pe litoralul romanesc!

Situata la 14 kilometri de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol (vezi si ofertele de cazare in Techirghiol), la o altitudine de 20 metri, Eforie Nord este o statiune turistica presarata cu hoteluri si vile, cu largi spatii verzi, cu multa verdeata, cu strazi linistite, aflate in vecinatatea marii.

In Eforie Nord, marea are o plaja generoasa (3 km lungime), este lipsita complet de maree, ceea ce mentine in bune conditii nisipul fin. In partea de nord a statiunii se afla o faleza inalta, binecunoscut loc de promenada. Eforie Nord este o statiune de vacanta foarte populara. Ofertele in Eforie Nord sunt numeroase, cu pachete de cazare de la 2 la 4 stele, cu hoteluri amplasate intr-un cadru cu multe spatii verzi. Eforie Nord este recunoscuta indeosebi ca statiune balneoclimaterica datorita bazelor de tratament pe care le pune la dispozitia turistilor sai. Complexul Steaua de Mare-Britannia beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord. Un element favorizant, consta in disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, ceea ce face posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anului. Complexul se compune, in principal, dintr-o retea de 3 hoteluri astfel : - Hotel Steaua de Mare, de 2 stele, cu o capacitate de cazare de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente ; - Hotel Britannia II (Meduza), de 3 stele, cu o capacitate de cazare de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente ; - Hotel Britannia (Delfinul), de 4 stele, cu o capacitate de cazare de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente; - Unitatile de cazare au parcare amenajata. - Doua restaurante categorie a I-a si un Restaurant de Lux cu o capacitate de 400 locuri fiecare. - Braseria Steaua de Mare, cu o capacitate totala de 120 locuri ; - Cofetaria Meduza, cu o capacitate de 95 locuri ; - Sala de Conferinte echipata pentru organizarea de simpozioane si expozitii cu o capacitate de 150 locuri, dotata cu: computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax; - Pizzerie – patiserie. Posibilitati diverse de agrement: - plaja privata - baruri de zi - magazine - casa de schimb valutar - agentie de turism - piscina (acoperita si in aer liber) - cabinet medical - sala de fitness - cosmetica geriatrica Factorii balneoterapici naturali sunt folositi din plin in cadrul Sanatoriului balnear EFOSAN, unitate de renume, cunoscuta pe plan mondial, dotata cu aparatura medicala performanta, cu laborator de explorari functionale, biochimie, radiodiagnostic, serviciu de urgenta permanent, tratamentele facandu-se sub stricta supraveghere a medicilor primari si specialisti. Specificul acestui univers turistic este dat de impletirea unei multitudini de factori: - ambianta unica, deosebit de agreabila - eleganta si confortul hotelurilor - diversele posibilitati de agrement: restaurant de lux, baruri, pizzerie, cofetarie, terenuri de sport, piscina acoperita si in aer liber, accesorii pentru activitati nautice, sala de conferinte, organizarea de excursii in zonele deosebite ale Dobrogei, precum si in sud-estul Europei.

Oferte speciale Eximtur:

Complex Steaua de Mare - Hotel Meduza

Cu tratamente si facilitati deosebite, Hotelul Meduza iti ofera o vacanta de neuitat. Preturile incep de la 56 de lei. Mai multe detalii aici! Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul Preturile incep de la 78 de lei, iar toate detaliile unei vacante de vis le vei gasi aici!

SOURCE AND TAGS