Circuit Paralia Katerini


Katerini este un oras aflat in Macedonia Centrala, in Grecia, la poalele Muntelui Olimp si in apropierea Golfului Thermaikos. Katerini este un orasel relativ nou in Grecia si are o populatie de peste 90.000 de locuitori. Pozitia sa langa al doilea oras ca marime din tara, Salonic, i-a permis sa se dezvolte frumos in ultimii ani, iar in prezent este o destinatie turistica populara, fiind aproape de mare, de orase istorice ca Dion si de celebrul Castel Venetian Platamon. Plajele Korinos, Paralia si Olympiaki Akti sunt vizitate atat de greci, cat si de turisti din intreaga lume. Vremea este foarte frumoasa tot timpul anului, iar o vacanta aici te va relaxa cu siguranta...

Circuit Paralia Katerini, Grecia

Noi iti propunem sa faci un circuit interesant cu autocarul in Bulgaria (Sofia), Halkidiki, Salonic, Paralia Katerini, o excursie pe Muntele Olimp si o croaziera la Insula Skiathos. Datele de plecare sunt 23.06, 11.08, 25.08 si 1.09 2012. Transportul se va face cu autocarul, iar cazarea se face in vile, in statiunea Paralia Katerini. In timpul acestui circuit vei putea vizita orase istorice din Bulgaria si Grecia, manastiri si situri arheologice, vei putea face plaja si baie in Marea Egee, te vei putea relaxa in vile confortabile si vei merge la diverse obiective turistice.

Oferta Eximtur

Ziua 1

Sambata, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, in parcarea din Gara de Nord Bucuresti (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 - deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu - traversarea Bulgariei (popas 30 minute in Veliko Trnovo si vizitarea Manastirii Rila) - Kulata(Grecia). Cazare in Sidirokastro (Grecia). Ziua 2 Mic dejun. Deplasare in Halkidiki la Ouranapolis - croaziera la Muntele Athos. Tur Salonic: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Piata Aristotel, statuile ecvestre Regele Constantin si Alexandru cel Mare. Popas la Turnul Alb. Cina si cazare in Paralia Katerini.

Zilele: 3,4,5,6,7,8 Cazare la vile sau cazare si demipensiune la Hotel Persa-Atlantis. Plaja si baie in Marea Egee. Timp liber in Statiunea Paralia Katerini (situata la poalele Muntelui Olimp). In ziua a 3-a - excursie la Muntele Olimp (Dion, Manastirea Dionysos). In ziua a 5-a - excursie de o zi (mic dejun si cina la pachet) cu autocarul (ora 6-plecare de la hotel, ora 24-sosire la hotel) la Atena: Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma si Omonia. Vizita Plaka - se poate lua pranzul la una din renumitele taverne cu bucatarie traditionala. In ziua a 7-a - deplasare (aprox. 150 km) cu autocarul in zona Volos – optional (aprox. 15 €) si croaziera la Insula Skiathos. In ziua a 8-a - excursie de o zi cu autocarul la Sf. Parascheva (loc sfant pentru alinarea durerilor) si la Kalambaka (deplasare prin Kastraki) Vizita la Manastirea Marele Meteor. Popas la Zindros – centrul de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Excursiile din zilele: 2 (Salonic), 3, 5, 7 (deplasare cu autocarul in zona Volos) si 8 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare la obiectivele turistice si contravaloarea croazierei la Skiathos), costa in total 130 euro si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale. Optional - seara greceasca.

Ziua 9 Duminica (mic dejun – pentru turistii de la hotel). Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aproximativ ora 23 in Bucuresti - parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Tarife

Cazare in vile in Paralia Katerini:

195 € pt 23.06 215 € pt 1.09 230 € pt 25.08 255 € pt 11.08 + 35 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera la Muntele Athos si excursiile: Sofia, Manastirea Rila, Veliko Trnovo. Cazare la Hotel Persa-Atlantis 3*, cu demipensiune, aer conditionat, piscina - se achita in plus 125 € fata de vile. Supliment single 110 € pt vile sau 150 € pt hotel. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 € pentru vile, 40 € pentru hotel. Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii. Pretul include: - excursiile din zilele: 2 – Salonic, 3, 5, 7 si 8; - servicii ghid roman; - 7 cazari la vile sau 7 cazari cu demipensiune la hotel Persa-Atlantis in Paralia Katerini; - o cazare cu mic dejun la hotel 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus); - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari. Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt acestea. Vile - situate in Paralia Katerini la 300 m fata de mare si plaja. Camerele (toate la etaj), pentru 2 persoane, au : balcon, grup sanitar propriu cu dus, frigider, plita electrica, farfurii, tacamuri si pahare. Optional (plata in Grecia, 5€/camera/zi) - aer conditionat (split cu telecomanda). Hotel PERSA – ATLANTIS 3*** (cu piscina) - situat pe malul marii (la 10 m de mare si plaja) si 300 m de centru statiunii. Camere pentru 2 persoane cu: balcon cu vedere (din lateral) la mare, minifrigider, TV, aer conditionat - split cu telecomanda si grup sanitar propriu cu dus.

Iata aici oferta noastra completa!

SOURCE AND TAGS