Circuit de vis prin Maroc!


Marocul este un regat din nordul Africii, cu peste 32 de milioane de locuitori, face parte din regiunea Maghreb, alaturi de Tunisia, Algeria, Mauritania si Libia, si are o istorie bogata, dar si o cultura unica si traditii impresionante. Marocanii vorbesc bine franceza si sunt primitori. Clima in Maroc este mediteraninana si subtropicala, cu ierni blande si veri fierbinti. Din Maroc incepe marele desert Sahara, iar in sudul tarii peisajele sunt de vis. Cele mai mari orase din Regat sunt Casablanca, Rabat, Fes si Marrakech, iar turismul a inflorit in ultimii ani. Daca iti doresti o vacanta unica, romantica, in care sa descoperi traditiile marocane, sa vizitezi statiunile boeme de la Atlantic si sa te opresti la moscheele incredibile, atunci noi iti recomandam un circuit prin Maroc, unic si spectaculos. Iata detalii...

Circuit de vis prin Maroc!

Ziua 1: Sosire in Casablanca si timp liber pana seara cand ne vom alatura grupului pentru cina de Bun Venit.

Ziua 2-3: Vizitam moscheea Hassan al II-lea, cea mai mare moschee din tara. Ne indreptam apoi catre Rabat - capitala tarii - unde vizitam mausoleul regelui Mohammed al V-lea, turnul Hassan si palatul regal dupa care ne continuam drumul spre Meknes, unul dintre orasele imperiale ale regatului. Dupa vizitaea celor mai importante obiective ne indreptam catre Fes unde vom avea cazarea. A doua zi dimineata vizitam medina din Fes si ne plimbam pe strazile vechi ale acesteia. Trecem pe langa una dintre cele mai vechi universitati din lume si facem cumparaturi in bazar. Seara luam parte la o cina cu preparate traditionale si spectacol de folclor cu tobe si dansatoare din buric.

Ziua 4: Lasam in urma tumultul orasului si ne indreptam catre muntii Atlas. Luam pranzul in Midlet si mergem apoi mai departe catre cheile Ziz urmand sa ajungem la destinatia noastra din aceasta zi, orasul Erfoud. Ziua 5: Cei care se trezesc devreme au posibilitatea sa fie martorii rasaritului de soare din Sahara. Ne aventuram catre oaza Tinehir inainte de a explora Cheile Todra, numite si Marele Canion al Saharei. Facm o oprire in desert pentru a gusta un ceai alaturi de berberi. Drumul nostru de azi se sfarseste la Ouarzazate, capitala filmului marocan, locul in care s-a filmat Razboiul Stelelor.

Ziua 6-7: Pregatiti-va aparatele de fotografiat pentru a imortaliza satul Ait Benhaddou inainte de a strabate numeroase sate de munte si paduri dese si de a ajunge in orasul Marrakesh. In ziua urmatoare incepem cu un popas in piata Djemaa El Fna unde avem putin timp sa privim dansatorii si acrobatii. Un alt popas include moscheea Koutoubia dar si Palais de la Bahia. Timp liber dupa amiaza si seara.

Ziua 8: Mergem catre coasta Atlanticului si ajungem in Casablanca, oras care este capitala economica a tarii. Timp liber pana seara cand suntem invitati la cina. Ziua 9: Aventura in Maroc se incheie aici.

Informatii si dotari hotel:

Cazare: Hotel Sheraton in Casablanca, Palais Medina and Spa in Fes, Chergui Kasbah in Erfoud, La Berbere Palace in Ouarzazate, Atlas Medina and Spa in Marrakesh Servicii masa: 8 mic dejunuri, 6 cine si 2 pranzuri Tarife: incepand cu 1.365 euro. Tarifele includ: - 8 nopti de cazare in hotelurile mentionate sau similare - 8 mic dejunuri, 6 pranzuri, 2 cine - ghid vorbitor de limba engleza pe tot parcursul circuitului - transportul cu autocar sau minibus climatizat Tarifele nu includ: - transportul cu avionul din Romania pana la locul de incepere a programului - asigurarile medicale si asigurarea storno.

Detalii si rezervari aici!

SOURCE AND TAGS