Cele mai frumoase plimbari cu barca din lume!


Misterioase, romantice, seducatoare si magice, plimbarile cu barca se afla mereu in topul preferintelor calatorilor din intreaga lume. Fie ca mergi intr-o croaziera, pe un vas de dimensiuni medii, fie ca te plimbi pe canalele marilor orase europene sau pur si simplu, admiri un golf de poveste dintr-o tara exotica, o plimbare cu barca iti poate transforma vacanta dintr-una obisnuita intr-o escapada de lux. Iata mai jos care sunt cele mai frumoase plimbari cu barca pe care le poti face in lume...

Cele mai frumoase plimbari cu barca din lume!

1. Fiordurile din Norvegia

De mai bine de un secol, ruta Hurtigruten din Norvegia leaga numeroase sate si orasele de poveste de pe coasta, plimband calatorii printr-o zona superba, incarcata de mister si maretie.

2. Halong Bay, Vietnam

Apele de smarald ale Golfului Halong sunt calde si primitoate. Exista peste 300 de vase care fac inconjurul acestei zone de o frumusete ireala, iar preturile sunt foarte mici. Poti innopta pe barca sau in hotelurile de pe tarm.

3. Kerala, India

Kerala este o zona de lagune, lacuri, rauri si canale care incita calatorii la explorare. Barcile sunt din lemn de palmier, iar loclanicii vor sti sa-ti arate toate secretele acestei zone unice in lume.

4. Milford Sound, Noua Zeelanda

Este cel mai vizitat fiord din Noua Zeelanda, iar linistea si pacea din zona te vor transforma in totalitate. Alege o barca motorizata si admira viata salbatica din padurile vesnic verzi.

5. Galapágos Islands, Ecuador

La 1.000 de km de Ecuador, se afla Insulele Galapagos, o zona salbatica si extrem de frumoasa, unde poti vedea lei de mare, pinguini sau balene albastre. Yacht-urile mici sunt cele mai potrivite pentru o plimbare de neuitat.


SOURCE AND TAGS