Ce sa faci in mini-vacanta de 1 decembrie


Stim ca te pregatesti de sarbatorile de iarna si ca abia astepti concediul de Craciun. Asa ca ce poate fi mai binevenit decat o mini-vacanta de 1 decembrie care sa te introduca in atmosfera si sa iti reincarce bateriile? Daca inca nu ai planificat nimic pentru mini-vacanta de 1 decembrie dar ai vrea sa o petreci intr-un mod inedit, hai sa vedem impreuna cateva sugestii care cu siguranta iti vor fi pe plac!

1. Mini-vacanta la SPA mini vacanta la spa

Indiferent ca optezi pentru un peisaj montan sau preferi tarmul marii, un centru SPA iti poate oferi cu adevarat o mini-vacanta de neuitat. Aici te poti relaxa si rasfata cu numeroasele tratamente balneo, de ingrijire si infrumusetare. Masajul, inotul, procedurile terapeutice, toate au scopul de a te relaxa, de a elimina stresul si de a te face sa te simti grozav in pielea ta. Centrele SPA ofera sauna, relaxare in ape termale, hidroterapie, impachetari, programe de exercitiu fizic, cure de detoxifiere, masaj, tratamente cosmetice, toate pentru ca tu sa te intorci de acolo un om nou.
Vezi detalii

2. Mini-vacanta in pietele de Craciun in Europa Mini-vacanta in pietele de Craciun in Europa

In fiecare an, in majoritatea oraselor europene, pietele de Craciun devin adevarate evenimente in sine, dar si locuri magice in care vei gasi cadourile perfecte pentru cei dragi. Daca mergi in mini-vacanta de 1 decembrie intr-o astfel de piata, te vei putea bucura de toata frumusetea ei fara a experimenta si neajunsul aglomeratiei din preajma sarbatorilor. Situate de obicei in inima orasului, aceste piete devin, in luna decembrie, destinatiile favorite ale turistilor din intreaga lume. Pe langa standurile cu produse traditionale, dulciuri si suveniruri, in pietele de Craciun europene ai parte si de concerte de colinde, spectacole de teatru, proiectii in aer liber si evenimente de divertisment dedicate copiilor. Pietele de Craciun europene sunt locul perfect in care sa iti petreci o mini-vacanta alaturi de cei mici, sa intri in atmosfera Craciunului si sa cumperi cele mai inedite cadouri pentru cei dragi.
Vezi detalii

3. Mini-vacanta la schi Mini-vacanta la schi

Indiferent daca alegi o destinatie din tara sau din strainatate, schiul este activitatea perfecta de iarna pentru cupluri, grupuri de prieteni si familii cu copii. Poti profita de mini-vacanta de 1 decembrie pentru a iti reveni in forma, pregatindu-te de vacanta de Craciun pe care probabil o vei petrece tot pe partie. Mai mult, daca esti incepator si vrei sa dobandesti experienta si abilitati noi pentru vacanta de iarna ce va urma, ai acum ocazia perfecta sa iti exersezi miscarile pe partie. Schiul este mai unul dintre sporturile preferate de iarna ale turistilor din toata lumea, de aceea ar trebui sa iti faci rezervari din timp pentru aceasta mini-vacanta, pentru ca pensiunile si hotelurile din zonele montane au inceput deja sa isi pregateasca ofertele.
Vezi detalii

4. Mini-vacanta traditionala

[caption id="attachment_10033" align="aligncenter" width="600"] mini-vacanta traditionala la munte sursa foto: hotelalpin.ro[/caption] Daca tot ce iti doresti de la aceasta mini-vacanta de 1 decembrie este sa te deconectezi de la stresul si agitatia marelui oras, atunci poti opta pentru o mini-vacanta traditionala la munte, intr-o zona turistica pitoreasca. Nordul Moldovei, Maramuresul si Transilvania sunt numai cateva oportunitati de a petrece cateva zile in mijlocul unor peisaje de basm, bucurandu-te de mancaruri traditionale, activitati cu specific local, obiceiuri si traditii specifice si multa liniste. O vizita intr-o localitate plina de farmec, o drumetie pe munte, o serbare alaturi de localnici, calarie, explorari – acestea sunt numai cateva dintre activitatile care iti vor incarca bateriile si te vor convinge sa revii in aceste locuri si in vacanta de Craciun.
Vezi detalii
Tu ce vei face in mini-vacanta de 1 decembrie? Ce locuri te atrag in mod deosebit si ce destinatii ai dori foarte mult sa vizitezi?

SOURCE AND TAGS