Cadoul perfect de 8 Martie: o vacanta in Lisabona!

Lisabona este un oras minunat, de care te vei indragosti cu siguranta. Cladirile sale boeme, gastronomia de exceptie, vinurile dulci, muzica fado, strazile inguste, tramvaiele galbene, localnicii primitori – toate te vor incanta! De ce nu ai pleca intr-o calatorie de vis in Portugalia de Ziua Femeii?! Este un cadou perfect atat pentru tine, cand si pentru persoanele dragi din viata ta… Iata mai multe detalii…

Cadoul perfect de 8 Martie: o vacanta in Lisabona!

Plecare: 04 martie 2013

Ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup dimineata la ora 03:00 la aeroportul Otopeni – terminalul Plecari. Zbor direct spre Lisabona – compania TAP PORTUGAL. Sosire in Lisabona la ora locala 07:25, transfer la hotel Lisboa 4*. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona.

Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste.

Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos – monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Dupa amiaza transfer la hotel si timp liber pentru odihna. Cazare hotel Fenix Urban 4* (sau similar).

Ziua 2

Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza.

Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama (pret informativ: 45 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 3

Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153.

In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ: 75 EURO/ pers).

Ziua 4

Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra.

Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic.

Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazino din Europa (pret informativ: 55 EURO/ pers)

Ziua 5

Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi sau pentru alte vizite individuale. Pentru doritori propunem in a doua parte a zilei o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama.

Se poate vizita si fortareata Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Seara in Lisabona o vom sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez (optional) unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adand inradacinata in constiinta oamenilor. Cazare.

Ziua 6

Mic dejun. Astazi va propunem o vizita in zona noua a orasului pentru a vizita Oceanariul si pentru shopping. Timp liber. Cazare.

Ziua 7

Mic dejun. Timp liber pana seara in jurul orei 19:30 cand avem programat transferul de la hotel la aeroport. Camerele se elibereaza la ora 12:00 iar bagajele le putem lasa in camera de bagaje a hotelului pana seara. Seara transfer la hotel si zbor direct catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti a doua zi la ora locala 04:10.

Tarife

465 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 130 Euro

SERVICII INCLUSE:

-transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, compania TAP PORTUGAL
-6 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Fenix Urban 4* (sau similar)
-transferuri aeroport – hotel – aeroport
-tur de oras de jumatate de zi cu ghid local
-insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:

-taxele de aeroport 170 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-excursiile optionale
-asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
-asigurarea storno

ORAR DE ZBOR
04.03.2013 Bucuresti Otopeni ora 05:00 – Lisabona ora 07:25
10.03.2013 Lisabona ora 22:10 – Bucuresti Otopeni ora 04:10 (11.03.2013)

GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru un grup de 21-24 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru un grup de 17-20 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA/DE LA AEROPORT (minim doi pasageri)
– 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
– 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
– 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
– 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
– 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

Foto: panoramio.com

Detalii si rezervari aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *