Bulgaria - oferte de nerefuzat!


Bulgaria este o destinatie foarte indragita de romani, pentru ca se afla aproape de noi, pentru ca are plaje grozave la Marea Neagra, pentru ca hotelurile sunt elegante si primitoare, iar pachetele all inclusive sunt la preturi excelente. Daca vrei si tu sa te relxezi in statiunile cochete de pe litoralul bulgaresc, specialistii Eximtur iti propun cateva oferte de nerefuzat. Afla care sunt acestea...

Bulgaria - oferte de nerefuzat!

1. Hotel.Com

Hotelul are 3 stele, se afla in Albena, la 950 de metri de plaja si are toate dotarile necesare: restaurante, piscina, internet-cafe, SPA & Wellness. Preturile incep de la 26 EUR / persoana/ noapte cu ultra all inclusive - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici!

2. Hotel Grifid Vistamar Hotelul are 3 stele si se afla in statiunea Nisipurile de Aur, in apropiere de plaja. Acesta este dotat cu restaurant principal, restaurant a-la-carte, bar, lobby, schimb valutar, bar la piscina, bar pe plaja, terasa, internet, internet wireless in lobby, spalatorie, parcare, iar unele camere au vedere la mare. Preturile incep de la 40 EUR/ persoana/ noapte cu ultra all inclusive - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici!

3. Hotel Slavey Hotelul are 4 stele si se afla in Golden Sands, la 350 m fata de plaja si de centrul statiunii. Camerele sunt deosebit de elegante, iar piscinile (interioara si exterioara) asigura tot confortul. Preturile incep de la 29 EUR/ persoana/ noapte cu all inclusive - loc in camera dubla! La acest hotel exista si o oferta speciala! Detalii si rezervari aici!

4. Hotel Kristal Hotelul are 4 stele si se afla la 450 metri de plaja, in mijlocul unei gradini exotice. Camerele au vedere la mare si la padurea din zona, iar decorul este elegant. Preturile incep de la 31 EUR/ persoana/ noapte cu all inclusive - loc in camera dubla, cu oferta noastra speciala. Detalii si rezervari aici!

5. Hotel Bellevue Are 4 stele si se afla direct pe plaja, fiind foarte inalt si cu multe camere cu vedere la mare. Decorul elegant al hotelului, dar si personalul amabil te asteapta atat intr-o vacanta romantica, dar mai ales cu familia si prietenii. Preturile incep de la 37 EUR/ persoana/ noapte cu all inclusive - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici!

6. Hotel Edelweiss Are 4 stele, se afla la aproximativ 300 de metri de plaja din Golden Sands si este extrem de elegant si primitor. Camerele spatioase, cu vedere la mare si dotarile de exceptie iti vor face vacanta memorabila. Preturile incep de la 21 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla, cu oferta noastra speciala. Detalii si rezervari aici!

7. Hotel Marina Grand Beach Hotelul are 5 stele si se afla exact pe plaja din Nisipurile de Aur. Este o locatie fascinanta, cu decoruri elegante si camere cu perete din geamuri si vedere la mare. Preturile incep de la 39 EUR/ persoana/ noapte cu all inclusive - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici!

Pentru alte oferte din Bulgaria, va rugam sa accesati acest link!

SOURCE AND TAGS