Barcelona. Revelion pe La Rambla si un an nou spectaculos!


Intotdeauna am considerat ca Barcelona este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, pentru ca are tot ce iti poti dori: plaje superbe, munti, arhitectura unica, de vis, baruri si restaurante superbe, hoteluri elegante, strazi si cartiere istorice, cultura si traditii. Un Revelion in Barcelona poate fi o adevarata provocare. Preturile in superbul oras nu sunt tocmai mici, iar milioane de turisti aleg sa-si petreaca aici inceputul noului an. Noi am facut cele mai bune alegeri si venim cu o oferta imbatabila. Totul este pus la punct, organizat ca la carte, iar tu nu trebuie decat sa te distrezi pe cinste. Iata ce iti propunem...

Barcelona. Revelion pe La Rambla si un an nou spectaculos!

 Ziua 1:  29 Dec - Bucuresti – Barcelona / Hotel Ac Som by MARIOTT 4*

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 07.10 pentru imbarcare la cursa TAROM RO421 cu decolare la ora 09.10 spre Barcelona. Aterizare la Barcelona la ora 11.30. Tur panoramic al orasului, cu ghid local de limba romana: principalele bulevarde ale Barcelonei cu o oprire la celebrul si faimosul Parc Güell- capodopera a lui Gaudi, Placa Catalunya si La Ramblas, Plaza de España. O scurta oprire la Parcul Olimpic, cel mai inalt punct al orasului pentru a putea face cateva fotografii si a surprinde panorama superba,  etc  (fara intrari incluse). Transfer si cazare  Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona

Dupa amiaza, timp liber pentru plimbari si cumparaturi la El Corte Ingles, pe La Ramblas si Pla?a Catalunya.

 Ziua 2:  30 Dec  – Barcelona  – Excursie optionala „Andorra”

Mic dejun. Excursie optionala „Andorra”, cu capitala Andorra la Vella, situata la cea mai mare inaltime din Europa,  1023m. Pe langa statutul de „paradis al cumparaturilor”, in regim duty-free, Principatul Andorra este un tinut minunat cu peisaje montane  deosebite, numeroase biserici, muzee precum, Muzeul Miniaturilor, Muzeul National al Automobilelor, Muzeul Parfumurilor, Muzeul Tutunului, etc . Aici se gasesc cateva renumite partii de schi din M-tii Pirinei cu numeroase facilitati pentru iubitorii sporturilor de iarna. Va recomandam sa aveti la dvs. Documente de identitate valabile, preferabil pasaportul (in eventualitatea unui control vamal). Andorra nu face parte din comunitatea Europeana, dar Euro este moneda nationala.

(Pret  informativ: 65eur /pers. pentru min. 15 pers. – cu ghid  de limba romana).

Cazare la Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona

 Ziua 3: 31 Dec -  Barcelona   

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari. Va recomandam sa vizitati individual cele mai impresionante obiective turistice din Barcelona: Renumita Catedrala inca neterminata „Sagrada Familia”, Casa Mila si Casa Batllo – opere reprezentative ale renumitului arhitect Gaudi, Monumentul dedicat lui Cristofor Columb, Cartierul Gothic cu cladiri vechi si stradute inguste pline de istorie, Muzeul Pablo Picasso, portul.

Puteti petrece Noaptea de Revelion impreuna cu localnicii in pietele publice  si apoi intr-un club sau bar din centrlu orasului sau puteti opta pentru „Cina Festiva de Revelion” – Optionala (se rezerva si se achita la inscriere, dar nu este obligatorie) in Restaurantul Marina Monchos ( cu muzica live).

Cazare la Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona. LA MULTI ANI 2013!

 Ziua 4:  01 Ian  – Barcelona

Mic dejun. Zi libera pentru odihna si petrecerea primei zi a anului in minunata ambianta a cafenelelor si restaurantelor Barcelonei, pe faimoasa „La Ramblas”, pe faleza Marii Mediterane, sau in Parcul Güel, pentru a va plimba si a admira operele construite aici de Gaudi. Cazare la Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona.

Ziua 5:  02 Ian – Barcelona / Bucuresti

Mic dejun. Predarea camerelor si transfer hotel-aeroport pt. imbarcare la cursa TAROM RO422, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 12.20. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 16.30.

Tarife

Preturile incep de la 515 EUR/persoana in camera dubla.

Servicii incluse: -4  nopti cazare cu MIC DEJUN la Hotel AC Som by MARRIOTT 4*, -transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport, - tur panoramic al orasului  Barcelona cu ghid local  vorbitor de limba romana, -transport avion TAROM cursa directa  Otopeni -  Barcelona si retur, -taxele de aeroport 110 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului),      - asistenta turistica locala in limba romana.

BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta) - pt care la inscriere avem nevoie de data nasterii

 Tarifele nu includ:

-cina festiva de Revelion, este optionala (se rezerva si se achita la inscriere) la „Restaurant Marina Moncho’s” http://www.monchos.com/   Tarif: 110 €/Adult si 55 €/copil 2-11,99 ani -alte excursii optionale  si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri, minibar.

Hotel AC Som by MARRIOTT 4*  - BARCELONA  - http://www.marriott.com/hotels/travel/BCNSM-AC-Hotel-Som

Localizare: Hotel este situat intr-una din cele mai importante zone din Barcelona, la 200m de statia de tren catre centrul orasului (si la o statie de Plaza de Espanya), in apropiere de muzee si monumente istorice.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, lounge bar, room service 24hr, sala de fitness, internet wireless (gratuit in zonele publice)

Facilitati camere: Hotelul dispune de 102 camere, dotate cu grup sanitar propriu, TV ecran plat, telefon, uscator de par, minibar (gratuit), internet (contra cost).

GRUP MINIM: 21 persoane

Detalii si rezervari aici!


SOURCE AND TAGS