Aventura eco in Costa Rica!

Costa Rica este o tara din America Centrala, aflata intre Nicaragua, Panama, Oceanul Pacific si Marea Caraibelor. Este una dintre cele mai tinere tari ale pamantului, a fost colonizata de spanioli, are o istorie fascinanta si o biodiversitate incredibila. Peisajele din Costa Rica te vor fascina, iar o vacanta aici te va ajuta sa descoperi partea mai putin turistica a Insulelor Caraibe – o zona de o frumusete naturala desavarsita! Iata detalii…

Aventura eco in Costa Rica!

Ziua 1: Bine ati venit la San Jose! Receptia de Bun Venit incepe la ora 18.

Ziua 2: Dupa micul dejun ne indreptam catre oraselul San Isidoro de Heredia unde suntem intampinati de maiesti chocolatiers pentru a gusta din ciocolata produsa de acestia dar si pentru a lua un pranz organic. Aflam lucruri interesante despre istoria ciocolatei dupa care ne imbarcam pentru o calatorie prin zonele de mlastini protejate. Cina si cazarea vor fi la hotelul din Tortuguero.

Ziua 3: Ne vom plimba cu barca pe canalele parcului national Tortuguero pentru a observa maimutele catarate in varfurile copacilor, coloniile de egrete dar si crocodilii. Optional, in perioada iulie-septembrie, se poate alege o excursie pentru a vedea testoasele de mare cum isi depun ouale pe plaja.

Ziua 4: Ne despatim de parcul national Tortuguero si mergem mai departe catre satul Horquetas. Dupa pranzul la un restaurant local vom face o vizita la o plantatie de palmieri. Urmeaza o experienta speciala intr-o zona putin vizitata inconjurata de padure tropicala deasa unde traiesc o sumedenie de vietuitoare, in Sarapiqui.
 
Ziua 5: Mergem catre Fortuna de San Carlos unde gasim colosalul vulcan Arenal. Vom avea program liber in resort-ul inconjurat de gradini exotice, plante rare si numeroase specii de pasari. Luam cina avand una dintre cele mai frumoase privelisti catre vulcan dupa care ne vom relaxa in izvoarele cu apa termala din cadrul resort-ului.

Ziua 6: Padurea tropicala Monteverde adaposteste vegetatie luxurianta, viata salbatica, plantatii de cafea si ofera privelisti spectaculoase. Vom petrece 2 nopti in cea mai faimoasa rezervatie din Costa Rica. Dupa sosirea aici vom urca pana la nivelul celor mai inalti copaci pentru a admira privelistea, cu ajutorul a 6 poduri suspendate. Cina va fi servita la un restaurant local.

Ziua 7: Insotiti de un ghid vom face o excursie in rezervatia Monteverde. Rezervatia este formata din 6 zone ecologice si ofera o biodiversitate extrem de mare, peste 2.500 de specii de plante (inclusiv cele mai multe specii diferite de orhidee care pot fi gasite intr-un singur loc), 100 de specii de mamifere, 400 de specii de pasari si 120 de specii de reptile si anfibieni. Seara se incheie cu cina de Ramas Bun.

Ziua 8: Ne indreptam catre coasta Pacificului unde ne vom petrece toata ziua. Cazare la hotelul situat pe plaja cu nisip fin Tamarindo.
 
Ziua 9: Zi libera.

Ziua 10: Transferul catre aeroportul din Liberia pentru zborul spre casa.

Informatii si dotari hotel

Cazare: Hotel InterContinental Real Hotel & Club Tower Costa Rica in San Jose, Laguna Lodge in Tortuguero, Hacienda Sueno Azul Resort in Sarapiqui, Arenal Manoa in Arenal, El Establo Mountain Hotel in Monteverde, Tamarindo Diria Beach & Golf Resort in Guanacaste.

Servicii masa: 9 mic dejunuri, 3 pranzuri, 7 cine

Tarife: incepand de la 1.450 euro.

Tarifele includ:
– 9 nopti de cazare in hotelurile mentionate sau similare
– 9 mic dejunuri, 3 pranzuri, 7 cine
– ghid vorbitor de limba engleza pe tot parcursul circuitului
– transportul cu autocar sau minibus climatizat

Tarifele nu includ:
– transportul cu avionul din Romania pana la locul de incepere a programului
– asigurarile medicale si asigurarea storno.

Detalii si rezervari aici! Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica in Costa Rica, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *