Arsenal Park – un parc de distractii inedit!

Arsenal Park este locul in care poti petrece cateva zile alaturi de prieteni, intr-o atmosfera inedita. Acest parc de distractii este de fapt fosta baza secreta si fabrica de munitii de la Orastie, care a devenit un complex turistic deosebit, cel mai mare obiectiv cu tema militara din Romania si printre putinele de acest gen din Europa. Arsenal Park a creat o noua forma de viata militara: soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie s-a pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma, dar s-a inlocuit instructia cu distractia: fara plantoane, fara trezire cu trompetist, fara taras pe coate, doar program de voie. Iata cum te poti distra aici…

Arsenal Park este localizat la marginea orasului Orastie, in apropiere de cetatile dacice Sarmisegetuza sau Blidaru. In trecut a fost utilizat ca spatiu pentru experimente militare sau ca baza secreta in perioada comunista. In iunie 2009 s-a inaugurat complexul turistic de vacanta Arsenal Park, cu vile si apartamente de lux, cotate la 4 stele.

Complexul se intinde pe o suprafata de 88 de hectare si are peste 200 de locuri de cazare, fiind situat intr-o superba padure. Exista aici 55 de camere, dintre care 40 duble (camerele ofiterilor si camera militarului – tip bunker, camera cu pat pe afet de tun, camera in TAB), 4 apartamente (in vile de lux) si 3 vile ale generalilor.

Alte dotari de la Arsenal Park: restaurant in stil vanatoresc, piscina in aer liber si interioara, sauna, sauna cu aburi, dusuri, salon de masaj, sala de relaxare, teren de tenis, salat fitness si biciclete. De asemenea, gasesti aici si un muzeu militar, o tabara de antrenament, o baza pentru expeditii, poligon de trageri, Paintball, echitatie si multe altele.

Vacanta la Arsenal Park

Iata ce poti face intr-o scurta vacanta in parcul militar:

– poti alege o misiune dintre cele 20 puse la dispozitie de Arsenal sau poti sa-ti imaginezi tu ce activitate ai vrea sa desfasori

– poti juca paintball, airsoft, sa te dai cu ATV-ul si multe alte sporturi offroad

– poti juca golf, basket sau fotbal

– poti face un circuit interesant cu bicicleta

– ai la dispozitie un poligon unde poti trage cu arcul, arbaleta sau armele cu gaz propulsator, BB Gun

– fa o plimbare cu blindatele

– exista si un parc cu piscina special amenajat pentru copii

– ai posibilitatea sa urmaresti filme la un cinema in aer liber, ai o sala de jocuri si poti sa te relaxezi la SPA sau la un foc de tabara, alaturi de ceilalti soldati.

Ajungi foarte usor la Arsenal Park:

– cu masina – de pe DN 7, la intrarea in orasul Orastie dinspre orasul Deva, in dreptul semnului de intrare in orasul Orastie virati la dreapta pe un drum din beton, pe care il urmati circa 300 de metri, pana la intrarea in Arsenal Park.

– cu trenul – se face prin Statia CFR Orastie, aflata la 1,5 Km distanta de Arsenal Park.

La Arsenal Park poti petrece o vacanta pe cinste, poti experimenta diverse sporturi, te poti distra cu prietenii sau colegii de serviciu si poti sa te relaxezi cu un masaj sau la un picnic.

Eximtur iti recomanda sa petreci cateva zile la Arsenal Park, unde distractia este garantata. La fel si preturile cele mai bune!

Preturile la Arsenal Park incep de la 39.34 EUR/ cazare cu mic dejun inclus, ajungand pana la 142 euro, in vila generalului.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun si taxele locale.

Acces gratuit la: piscina exterioara, sala de jocuri (biliard, ping-pong, darts, poker, minifotbal), terenurile de sport (tenis, fotbal, baschet, handball), terenul de mini golf, minitiroliene, drezina, fitness in aer liber.

Acces SPA – 10 euro/persoana/zi – piscina interioara, 3 saune, dusuri tematice, salon de masaj, sala fitness.

Pranz sau cina tip bufet la Popota – 11 euro/persoana.


Orice misiune ai alege, la Arsenal Park te vei distra pe cinste. Aici s-au filmat diverse emisiuni TV, videoclipuri si seriale. Te invitam si pe tine sa faci parte din lumea militara autentica pe care Arsenal Park ti-o pune la dispozitie.

Pentru mai multe detalii, apeleaza la un specialist in turism de la Eximtur.

Un comentariu in “Arsenal Park – un parc de distractii inedit!

  1. Cu ce a-ti masurat distanta de la Gara la Arsenal Park? Nu sunt 1,5 Km ci mai degraba peste 6,5 Km ❗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *