8 Martie la Paris!

Parisul este superb in orice anotimp, insa primavara este incredibil. Parcurile sunt inflorite, strazile sunt pline de indragostiti, barcile aluneca agale pe Sena, iar restaurantele au meniuri special create pentru cupluri. Daca vrei sa daruiesti un cadou frumos cuiva special din viata ta, noi iti recomandam o calatorie de suflet la Paris. Eximtur a creat un pachet imbatabil, care iti garanteaza cele mai bune preturi si o vacanta de vis! Iata detalii…

8 Martie la Paris!

Ziua 1 (06.03) BUCURESTI – PARIS

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 13:30 si plecare spre Paris cu compania Air France. Sosire la Paris la ora 17:25, transfer si cazare la hotel 3*. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Champs Elysees.

Ziua 2 (07.03) TUR DE ORAS SI CROAZIERA PE SENA

Dupa micul dejun, tur panoramic al Parisului cu ghid local pe parcursul caruia veti avea ocazia sa admirati cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf.

Dupa tur, o ora croaziera pe Sena. Dupa-amiaza, vizita in cartierul Montmartre pentru admirarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a Pietei Tertre, prilej de obtinere a unui portret pictat de renumitii artisti parizieni.

Ziua 3 (08.03) VERSAILLES (excursie optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o zi “regala”. Castelul Versailles, unul din cele mai remarcabile monumente din Franta si un simbol al monarhiei absolute, a devenit resedinta regala permanenta in 1682 cand regele Ludovic al XVI-lea a mutat curtea de la Paris. Tarif informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 persoane).

Ziua 4 (09.03) PARIS

Mic dejun. Optional, Vizitarea muzeului Louvre. Dupa-amiaza, plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 5 (10.03)PARIS

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport la ora 16:00 pentru imbarcare cursa Air France cu plecare la ora
19:00. Sosire la Bucuresti 22:50.

Tarife

420 EURO
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 190 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel de 3*
• tur panoramic de Paris cu autocarul (3,5h)
• 1h croaziera pe Sena
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 140 EURO / persoana (pot suferi modificari)
• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
• asigurarea storno (optionala, polita storno se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

GRUP MINIM:
20 persoane. Supliment grup 16-20 persoane: 30 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):
06.03: Bucuresti 15:15 – Paris 17:25
10.03: Paris 19:00 – Bucuresti 22:50

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA /DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri):
– 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
– 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
– 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
– 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
– 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

Detalii si rezervari aici!

Foto: panoramio.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *