7 parcuri de distractii din Europa


O vacanta poate insemna multe lucruri, pentru diferite persoane. In special copiii isi doresc in general mai multa aventura, miscare, distractie. Prin urmare, de ce sa nu planifici o escapada plina de energie, muzica, personaje de poveste la un parc tematic? Noi iti recomandam cateva dintre cele mai frumoase parcuri de distractii din Europa. Poti combina vizita cu un city-break, astfel incat sa fii sigur ca fiecare membru al familiei se va bucura de vacanta!

7 parcuri de distracții din Europa

 

1. Disneyland, Paris, Franța

La cativa kilometri de Paris, se afla minunatul parc Disney, pe care oricine ar trebui sa il viziteze. Ce poti face aici? Poti patrunde in Fantasyland, intr-un tur muzical al lumii, poti strabate Discoveryland, intr-o misiune secreta, poti descoperi Frontierland si poti sa explorezi Adventureland. Noi iti recomandam sa te cazezi la Hotelul Disney’s Sequoia Lodge, de 3 stele, care se afla pe malul lacului Disney, la 10 minute de parcul de distractii. Prețul unui bilet de intrare pentru o zi - de la 52 Euro/persoană.

2. Legoland Billund, Danemarca

Unul dintre cele mai fascinante parcuri de distractii din intreaga lume se afla in apropiere de fabrica faimoaselor jucarii Lego, in Billund, Danemarca. Acest parc a fost construit initial pentru promovarea jucariilor Lego, iar in prezent in lume exista inca 5 asemenea parcuri. Deschis in 1968, parcul a fost vizitat de aproximativ 50 de milioane de persoane pana acum. Inima parcului este ocupata de Mini Land, o zona in care sunt prezentate locuri si monumente specifice Danemarcei, precum: Amalienborg sau Nyhavn. Legoland este impartit in 9 zone, fiecare dintre acestea avand o tematica diferita. O sectiune interesanta este Tinutul Polar, unde exista o adevarata colonie de pinguini si unde puteti savura mancare delicioasa. De asemenea, Legoland ofera roller coastere, carusele de apa si multe altele, deci sigur nu te vei plictisi aici! Prețul unui bilet de intrare pentru o zi - de la 44 Euro/persoană.

3. Europa Park, Germania

Este al doilea parc ca marime din Europa si a fost deschis in 1975. Se afla in apropiere de oraselul Freiburg si de Strasbourg (Franta). Europa Park este, de fapt, impartit in 12 parculete mai mici, fiecare dintre acestea reprezentand cate un stat din Europa. Datorita imbinarii de culturi si specificitati ale statelor, acest parc de distractii ofera o diversitate impresionanta de carusele, trenulete si multe alte activitati interesante. Mascota parcului este un soarece de culoare gri, cunoscut drept Euromaus. Prețul unui bilet de intrare pentru o zi - de la 55 Euro/persoană.

4. Gardaland, Italia

Fiecare italian stie ce inseamna Gardaland si cata distractie exista acolo. Acest parc de distractii a fost deschis publicului in anul 1975 si este localizat pe malul de sud-est al lacului Garda. Acest parc de distractii are caruseluri inspirate din diverse domenii, precum: istorie, spatiu, geografie si fantezie. Gardaland are in jur de 30 de atractii, iar cel mai mare carusel al parcului se numeste Mammut. Mai mult, Gardaland ofera un acvariu cu o Gradina de Caracatite ce fascineaza copiii si adultii deopotriva! Prețul unui bilet de intrare pentru o zi - de la 35 Euro/persoană.

5. Port Aventura, Spania

Unul dintre cele mai populare parcuri de distractii se afla langa unul dintre cele mai vizitate orase ale Europei, BarcelonaPort Aventura este localizat la o ora distanta de capitala Cataloniei si este vizitat anual de aproximativ 3 milioane de persoane in cautare de senzatii de neuitat. Parcul de distractii este sectionat in 6 parti tematice: Mexico, Polynesia, China, Mediterana, Vestul Indepartat si Parcul Acvatic, pentru cei carora le place sa se balaceasca in apa. Port Aventura este renumit datorita faptului ca are 2 dintre cele mai rapide trenulete-carusel din lume. Prețul unui bilet de intrare pentru o zi - de la 48 Euro/persoană.

6. Serengeti Park, Germania

In inima Saxoniei Inferioare se gaseste cel mai mare parc de safari din Europa, remarcabil prin unicitatea sa. Parcul este recunoscut ca o imensa gradina zoologica care ofera o casa naturala pentru peste 1500 de animale salbatice Parcul Serengeti este o experiență între un parc național și o grădină zoologică. Parcul de agrement cu numeroasele sale plimbări și un program de spectacol uluitor vă oferă o aventură plină de acțiune! Cel mai mare traseu de safari cu jeep-uri din Europa, turul nostru de safari în junglă, safari-ul acvatic cu hidrobiciclete și ambarcațiunile cu jet „Black Mamba” create exclusiv pentru parc sunt adevărate atracții.Este prea mult pentru o zi? Nici o problemă! Puteți să vă instalați tabăra în parc și să petreceți noaptea printre animale într-una dintre cabanele noastre Masai-Mara sau Safari sau să petreceți noaptea în propria rulotă pe unul dintre terenurile din complexul Masai-Mara. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o destinație unică și sperăm că veți avea o aventură palpitantă în safariul personal prin Serengeti! Prețul unui bilet de intrare pentru o zi - de la 41 Euro/persoană.

7. Legolandul din Germania

LEGOLAND® din Günzburg, lângă Ulm, este garantat că va face ochii copiilor să strălucească. Într-o lume plină de culoarea pieselor LEGO®, atât cei mici cât si adulții cu sufletul tânăr sunt invitați să se joace și să descopere fascinantul LEGO® World. Sa nu uitam ca in LEGO® NINJAGO® WORLD, fanii mari și mici NINJAGO își pot dovedi curajul și pot face primul pas în calea spre a deveni un maestru Spinjtzu. Folosiți un weekend sau câteva zile libere pentru experiențe de neuitat în popularul LEGOLAND® Germania. Prețul unui bilet de intrare pentru o zi - de la 40 Euro/persoană.

Iată informații și despre alte parcuri de distracții din Europa în cele 2 articole de mai jos: https://blog.eximtur.ro/top-10-parcuri-de-distractii-din-europa.html https://blog.eximtur.ro/parcurile-de-distractie-din-europa-cat-costa-o-mini-vacanta.html

SOURCE AND TAGS