7 motive pentru care nu mai trebuie sa amani urmatoarea ta vacanta


Ti s-a intamplat sa nu mai fi fost intr-o vacanta de cativa ani? Ai prieteni care iti zic mereu ca au nevoie de un concediu dar care nu si-l iau niciodata? Conform ultimelor statistici, din ce in ce mai multi dintre noi amana sa isi ia vacanta din diverse motive, promitandu-si ca anul viitor se vor tine de plan si vor pleca intr-un concediu binemeritat. Astazi iti vom da sapte motive pentru care nu mai trebuie sa amani niciun plan de calatorie. Indiferent daca iti planifici o vacanta pentru vara viitoare sau esti spontan si pur si simplu dai peste o oferta de nerefuzat, compania noastra de calatorii iti va fi alaturi ca tu sa gasesti cele mai bune variante de vacanta fara nicio bataie de cap.

1. Cel mai bun moment in care sa iti iei o vacanta este atunci cand simti, nu atunci cand e sezonul concediilor concediu cu Eximtur

Corpul si mintea ta stiu cand ai nevoie de o vacanta prelungita sau pur si simplu de o evadare pentru a-ti reincarca bateriile. Ai putea sa simti nevoia de o aventura intr-o tara straina sau de un city-break intr-o capitala pentru a te odihni si a te bucura de noutate. Nu conteaza ca iti doresti acest lucru la o luna-doua dupa vacanta de iarna sau de Pasti. Indiferent cand vrei sa pleci, ai la dispozitie nenumarate oferte din extra-sezon precum si programe turistice croite pentru a-ti indeplini dorintele, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te consulti cu compania ta de calatorii pentru a gasi cele mai bune variante. Cu cat amani o vacanta pentru ca “nu e inca momentul” cu atat te vei simti mai stresat si mai apasat de probleme.

2. Daca o planifici bine, vacanta nu iti va incurca programul la serviciu vacanta cu  Eximtur

De multe ori nu plecam in vacanta pentru ca ar insemna sa lasam deoparte toate treburile pe care le avem la serviciu. Cu toate acestea, putem sa ne descurcam foarte usor facand o parte din treaba in avans sau gasind modalitati alternative ca munca noastra sa fie acoperita in tot acel timp. Nu se va darama lumea daca lipsesti de la munca o saptamana, dar tu s-ar putea sa te simti daramat daca nu pleci atunci cand simti.

3. Starea ta de bine este conditia primordiala pentru o viata sanatoasa si randament profesional sejur la litoral

Atunci cand esti odihnit, deconectat si fericit obtii performante extraordinare la munca sau in viata de zi cu zi. Asa cum pauzele in timpul zilei de lucru sunt obligatorii, la fel sunt si cele din timpul anului. Vrei sa te rupi de activitatile monotone, de stres si de probleme din cand in cand? Compania ta de calatorii te poate ajuta sa iti gasesti cele mai bune city break-uri si mini vacante pe tot parcursul anului.

4. Imbogatindu-ti experientele de viata iti imbogatesti insasi viata destinatii exotice

Urmatoarea ta vacata te poate duce in locuri misterioase si incarcate de istorie sau in locuri emblematice pentru arta si cultura universala. Orice vacanta, orice calatorie este un prilej excelent ca tu sa cunosti lucruri noi, sa inveti, sa te adaptezi si sa iti imbunatatesti viata. Fie ca iti doresti o vacanta de relaxare, una care sa implice turism cultural sau una de explorare, poti fi sigur ca vei gasi oferte potrivite gusturilor si nevoilor tale. Cei mai de succes oameni sunt cei care nu isi refuza experienta calatoriilor si a descoperiririlor.

5. Cu cat amani mai mult, cu atat este posibil sa nu mai pleci deloc concediu pe litoral

Este posibil sa astepti o anumita oferta sau o anumita perioada din an in care sa pleci in vacanta, dar cu cat amani, cu atat este posibil sa nu iti consumi zilele de concediu in mod corespunzator. De ce sa te complici cu cautarea de oferte pe ultima suta de metri si cu problema pierderii zilelor de concediu neluate cand cel mai simplu este sa iti rezervi cateva perioade scurte de vacanta la fiecare semestru sau macar una pe anotimp? Vei avea astfel ocazia sa beneficiezi de reduceri si oferte personalizate din partea companiei de calatorii si sa te bucuri de acele pauze care iti vor reechilibra mintea si trupul.

6. Vacantele sunt din ce in ce mai accesibile vacante ieftine

Multi oameni isi amana vacanta considerand ca banii pot fi folositi pentru a rezolva situatii neprevazute. Dar, ca sa fim realisti, vacantele sunt din ce in ce mai accesibile ca pret iar compania ta de calatorii te poate ajuta sa te bucuri de un concediu minunat in tara sau strainatate fara a face compromisuri financiare. Daca o planifici din timp, vacanta ta poate fi ieftina iar compania de calatorii iti poate pune la dispozitie nenumarate optiuni de transport si cazare pentru ca tu sa te simti minunat.

7. Vacantele se pliaza pe toate nevoile si dorintele tale litoral copii

Unii parinti nu si-au mai luat demult o vacanta pentru ca un concediu petrecut alaturi de copii poate parea extrem de complicat si costisitor. Vestea buna este ca exista vacante special gandite pentru familii cu copii pentru ca toata lumea sa se odihneasca si sa se distreze pe cinste. Altii si-ar dori vacante care sa imbine turismul cultural cu cel de aventuri. O alta categorie are nevoie si de tratament balneo-climateric sau de intretinere in plus fata de o vacanta de relaxare. Unii iubesc marea, altii muntele, iar cei mai multi si le-ar dori pe ambele in acelasi timp. Aici intervine compania ta de calatorii care iti poate face oferte personalizate in functie de ceea ce iti doresti: croaziere pentru familii cu copii, vacante la spa, vacante in destinatii exotice, adevarate paradisuri naturale, vacante de aventura sau de culturalizare. Paleta de oferte este atat de larga incat acum te poti bucura fara restrictii de urmatoarea ta vacanta de vis. Tu unde planuiesti sa pleci in urmatoarea ta vacanta? Si, cel mai important, cate concedii si mini-evadari din cotidian ti-ai planificat pentru anul urmator?

SOURCE AND TAGS