7 hoteluri de pe litoral perfecte pentru vacanțele cu cei mici


Toți cei care abia așteaptă să se bucure de o binemeritată vacanță, au acum parte de vești bune: anul acesta, litoralul românesc îi întâmpină cu o ofertă bogată și accesibilă, dar mai ales cu nenumărate locuri de cazare perfecte pentru familiile cu copii. Știm cât de benefice le sunt celor mici excursiile și vacanțele alături de părinți. Mai știm și că toţi avem nevoie de relaxare, distracție și răsfăț, fie ca alegem un sejur all-inclusive prelungit sau o scurtă escapadă la mare. Vezi mai jos hotelurile pe care noi ți le recomandăm pentru o vacanță împreună cu familia pe litoral!

1.    PIRATES RESORT 3* - MAMAIA

Situat în nordul stațiunii Mamaia, pe plajă, complexul Pirates Resort Mamaia 3*** este un hotel tematic unic, în spiritul aventurii, ideal pentru familiile cu copii. Ce își pot dori cei mici mai mult decât o escapadă într-un loc unic care le ține imaginația aprinsă și le oferă nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber? Copiii au parte de:
  • locuri de joacă la interior și exterior,
  • mini-club,
  • aqua-gym,
  • concursuri,
  • muzică live pe terasă în fiecare seară
  • și, piesa de rezistență, o echipă de animatori care îi provoacă la "duel" și distracție pe tot parcursul sejurului.
Aici, părinții se pot bucura de camere și apartamente, decorate tematic, piscină în aer liber, terasa Pirates Island, cu vedere spre mare, plaja largă, nisipoasă, cu intrare lină în mare și nenumărate alte beneficii.  

2.    HOTEL SAVOY 4* - MAMAIA

Un hotel de 4 stele la standarde internaționale, Complexul Savoy 4**** este un hotel sinonim cu o oază de relaxare și răsfăț pentru toți oaspeții săi, indiferent de vârstă. Hotelul este situat direct pe plajă, în zona de Nord a stațiunii Mamaia. Accesul pe plaja hotelului include asigurarea gratuită a șezlongului pentru fiecare membru al familei. Pachetul All Inclusive Ultra Boost de la Hotel Savoy Mamaia este cel mai complex All Inclusiv de pe litoral si ofera o gama larga de facilitati atat pentru adulti cat si pentru copii. Cei mici vor găsi aici o foarte mare diversitate de activități și oportunități de distracție:
  • loc de joacă interior "La Domnul Girafa,
  • dar și peste 1500 de metri patrati de loc de joaca exterior, cu jucării gonflabile și tobogane.
Copiii nu trebuie să rateze spațiul de joaca interior La Domnul Girafă, un loc magic cu jucării și jocuri, unde au loc proiecții de desene animate sau petreceri cu dans și karaoke. Programele de divertisment pe plajă pentru copii sunt oferite zilnic de către personal specializat. Preferatul copiilor, clovnul Sica, ii asteapta pe copii nerabdator cu diverse jocuri, concursuri pe plaja, modelaj de baloane iar trupa Sufletel ii va incanta in fiecare seara cu magicile povesti ale copilariei. Nici proaspeții părinți nu sunt uitați aici. Dacă vii cu bebelușul, la Savoy gasesti pachetul baby extra care iti oferta posibilitatea sa beneficiezi de urmatoarele:
  • cărucioare pentru copii (la cerere),
  • locuri special amenajate cu încălzitoare pentru biberoane și sterilizatoare,
  • kit-uri profesioniste de sterilizare și măsuțe de înfășat (la cerere),
  • loc de joacă pe plajă pentru bebeluși cu umbrar, nisip fin cernut special, jucării și jocuri doar pentru ei.
  • Bufet special amenajat in restaurant cu carnita si legume deja fierte si blendere puse la dispozitia mamicilor pentru a prepara dupa preferinte masa bebelusului. Bufetul este disponibil pe tot parcursul zile.
Mai mult, plaja cu intrare lină în mare, piscinele, restaurantul internațional, barurile din interior, de la piscina și de pe malul mării, camerele spatioase, accesul cu animale de companie sau sesiunile de Yoga, Zumba pe plajă sau spuma party îți vor fi cu siguranţă pe plac. Te invitam sa descoperi pe site toate ofertele din Mamaia potrivite pentru intreaga familie.  

3. HOTEL DELTA 3* - JUPITER

Hotelul Delta 3*** din Jupiter se distinge prin calitatea și diversitatea serviciilor oferite în cadrul unui complex hotelier în care regăsesti confortul și relaxarea unui sejur ideal. Consultanții noștri recomandă acest hotel tuturor familiilor care vor să le ofere celor mici nu numai o vacanță la mare, dar și ocazia de a se implica în activități inedite. Pentru o excursie la mare cu adevărat memorabilă, ofertele de cazare in Jupiter la hotelul Delta oferă celor mici nenumărate posibilități de distracție și învățare prin joc:
  • Clubul Copiilor,
  • Casa cu Povești,
  • Centru de Dans și Atitudine,
  • Atelier de Creație,
  • Scoală de Teatru,
  • Plaja Copiilor – o întreagă secțiune de plajă amenajată cu tobogane și jocuri gonflabile,
  • O echipă de animatori profesioniști dedicată celor mici,
  • Babyland: tobogane, plase elastice și curse cu obstacole,
  • Petreceri tematice în fiecare seară.
Părinții care doresc se pot bucura aici de o grădiniță cu program de babysitting pentru cei mai mici dintre turişti. Pentru câteva momente de relaxare și distracție, în timp ce copiii sunt ocupați cu paradele personajelor de desene animate, filme cu super-eroi sau basme clasice, adulții găsesc aici restaurante de lux, bar pe plajă, piano bar, piscină și multe alte facilități.  

4. HOTEL FORTUNA 3* - EFORIE NORD

Următorul hotel recomandat de consultanții noștri pentru familiile cu copii este Hotelul Fortuna 3*** din Eforie Nord. Aici, bucuria celor mici nu va cunoaște limite.
  • Hotelul dispune de un loc de joacă exterior pentru copii – Forty Play – unde o echipă de animație organizează jocuri, concursuri, teatru interactiv și multe alte surprize atractive pentru prichindei.
  • La Forty Land (loc de joacă interior pentru copii), distracția include numere de magie sau jocuri și teatru.
  • Aqua Forty este un loc de joacă cu jeturi de apă, mini-spa exterior (jacuzzi, saună, masaj), biliard pentru copii, air-hockey, fotbal de masă, ping-pong, badminton și șah.
Hotelul Fortuna nu este numai un paradis pentru copiii puși pe aventură și distracție. Părinții se vor bucura și ei de cărucioare și pătuțuri gratuite pentru cei mai mici turişti, piscină în aer liber, saună uscată, masaj, Jacuzzi, o zonă de destindere, restaurante, baruri și terase deosebite, etc. Un sejur in Eforie Nord aici înseamnă confort, relaxare și lux la prețuri mai mult decât accesibile.  

5. HOTEL CUPIDON 4* - SATURN

Una dintre destinațiile favorite ale clienților noștri atunci când vine vorba de litoralul românesc, Hotelul Cupidon 4*** din Saturn își întâmpină mereu oaspeții cu oferte de nerefuzat. Renovat în 2020 & 2021 și clasificat la 4 stele, hotelul este o mică oază în care să evadezi alături de cei dragi. Dincolo de facilitățile la standarde internaționale, terasa de vară cu program artistic sau renumita plajă din Saturn, cu nisip dens și fin, aici familiile cu copii găsesc tot ceea ce își doresc. Plaja din golf cu intrare lină în mare așteaptă întreaga familie la câteva sesiuni sănătoase de bronz și înot. Cei mici vor fi atrași de locul de joacă special amenajat pentru ei, piscina pentru copii, precum și de Aquapark-ul aflat în imediata vecinătate a hotelului. Un complex ce îmbină sănătatea și relaxarea cu distracția, Cupidon - un paradis pentru cuplurile care își trăiesc din plin povestea de dragoste alături de copiii lor. Vezi pe site si alte oferte la Hoteluri din Saturn.  

6. COMPLEX MERA RESORT 4* - VENUS

Situat în zona centrală a stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării, Hotel Mera Venus este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță pentru turiştii de toate vârstele. Complexul dispune de plajă privată, camere & apartamente care vor satisface și cele mai sofisticate gusturi, dar și servicii la cele mai înalte standarde. Dar, pentru că vorbim de cei mici și de hotelurile dedicate familiilor, iată ce le poți oferi copiilor într-o vacanță petrecută aici:
  • Parc de joacă pentru copii,
  • Mini Aquapark pentru copii,
  • Piscină pentru copii încălzită,
  • Piscină cu tobogane acvatice,
  • Teatru de vară pentru copii,
  • Club animație,
  • Jocuri și concursuri adulți și copii (piscine, terasă),
  • Animatori profesioniști și personal specializat în lucrul cu copiii.
Cei care abia au devenit părinți de curând nu trebuie să își facă nici ei griji: pot oricând cere, în limita disponibilității, un pat bebe tip țarc. În timp ce copiii se bucură de toate facilitățile dedicate lor, adulții pot savura preparate culinare deosebite din bucătăria tradițională românească, cât și din cea internațională. Nu poți rata deja celebrul Cocktail Mera Special sau plimbările relaxante pe plajă. Vezi si alte oferte de cazare la hoteluri din Venus pe site.  

7. PHOENICIA BLUE VIEW RESORT 4* - OLIMP

Amplasat în stațiunea Olimp, complexul Phoenicia Blue View Resort 4*** pune, anul acesta, la dispoziția oaspeților o plajă privată, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea, dar și numeroase alte facilități. Este un loc care impresionează prin grandoarea sa, dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez. Resort-ul este situat pe plajă, într-o zonă liniștită și plină de verdeață. Aici ai acces direct la o plajă privată cu nisip fin, extrem de generoasă ca dimensiuni, situată într-un golf superb din centrul stațiunii Olimp. Pentru a putea să te bucuri de o atmosferă idilică, în care relaxarea este pe primul plan, pe plajă, vei avea asigurate gratuit (în limita disponibilității) șezlonguri din lemn și umbrele de soare. Cei mici se vor bucura aici, printre altele, și de:
  • 2 piscine pentru copii dotate cu tobogan de apă,
  • Locuri de joacă amenajate în zonele piscinelor dar și pe plajă,
  • Programe speciale alături de personal specializat.
Dincolo de priveliștile spectaculoase și de facilitățile de cazare, părinţii au parte aici de experiențe culinare deosebite, piscine pentru adulți cu pool bar, saună, locuri special amenajate pentru relaxare, cu șezlonguri sau leagăne și multe altele. Te invitam sa descoperi si alte oferte de cazare in Olimp care se potrivesc pentru familii si nu numai.  

Tu unde ai vrea să mergi pe litoral anul acesta?

Acestea au fost numai șapte dintre cele mai atractive hoteluri și resort-uri de pe litoral care abia așteaptă să își întâmpine oaspeții de toate vârstele anul acesta. Desigur, oferta de cazare pe litoral este mult mai generoasă, așa că nu ezita să iei legătura cu consultanții noștri pentru o ofertă personalizată care să satisfacă gusturile și nevoile întregii tale familii! Dacă ai vouchere de vacanță, cu atât mai bine: poți plăti cu ajutorul lor direct pe site, daca sunt în format electronic, sau vino cu ele într-o agenție Eximtur și planifică-ți o vacanță de neuitat alături de cei dragi.

SOURCE AND TAGS