6 idei pentru o excursie memorabilă în Phuket, Thailanda


Thailanda este un tărâm magic, unde călătorul este întâmpinat de peisaje spectaculoase, de o istorie bogată și tradiții nemaivăzute, un loc al contrastelor, în care maiestoasele temple budiste străjuiesc parcă natura sălbatică și insulele cochete. Împreună cu o cultură unică – ce include savuroasa mâncare thailandeză și celebrul masaj thailandez – această țară se bucură de o capitală modernă, vie, cunoscută sub numele de Tărâmul Zâmbetelor. Thailanda și Phuket, în mod special, sunt destinații care trebuie explorate cel puțin o dată în viață de turiștii care au vizitat deja o bună parte a lumii și sunt în căutarea noului și a exoticului, căci nimic din ce ai mai văzut până acum nu se compară cu ceea ce o sa trăiești aici. De asemenea, Thailanda este locul perfect în care să îți petreci o lună de miere memorabilă, care depășește și cele mai îndrăznețe vise sau pelicule de cinema. Dacă până acum ai crezut că Thailanda este doar o destinație pentru cei care vor plaje luxoase, astăzi îți vom prezenta câteva lucruri pe care să le faci în insula Phuket, Thailanda, alături de partenerul tău / partenera ta, care se pot numi adevărate experiențe de viață. Ești gata să pornești cu noi în aventură?

1. Explorarea orașului Phuket

Atractii turistice in Phuket Thailanda Un tur de o jumătate de zi în orașul Phuket vă va dezvalui viața autentică și frumusețea insulei cu acelasi nume. O vizită în acest oraș cu case în stil Malacca și piețe pline de viață vă va da ocazia să cunoașteți Thailanda profundă și misterioasă. Bucurați-vă de fiecare aspect al peisajului și al culturii locale înainte de a vă opri să admirați unul dintre cele mai faimoase temple din Phuket. Pe măsură ce vă deplasați de-a lungul coastei, aveți ocazia să admirați unele dintre priveliștile panoramice spectaculoase, pentru care frumoasa insulă Phuket este renumită.

2. Tur ghidat la Sanctuarul Elefanților din Phuket

vacanta in thailanda O jumătate de zi petrecută în compania unor elefanți blânzi, obișnuiți cu oamenii și iubitori de vizite, vă va arăta un altfel de Phuket și o altfel de Thailanda. Sanctuarul Elefanților din junglă respectă toate convențiile internaționale de etică în privința protecției animalelor. Aici, în casa elefanților, ei sunt protejați, iubiți și îngrijiți, turiștii având ocazia să intre în contact cu blândele mamifere și să se bucure de o experiență unică în viață. Cei care sunt amatori de experiențe exotice au ocazia să ajute la pregătirea mesei pentru elefanți, să facă o baie împreună cu aceștia și chiar să participe împreună cu ei la o sesiune de bălăceală în nămol. După atâta distracție și aventură, meritați să vă răsfățați cu un dejun tipic thailandez, având ocazia să savurați o porție de Pad Thai cu fructe de sezon.

3. Croazieră în golful Phang Nga

croaziera in Thailanda Thailanda este mult mai mult decât plajă și mare, iar o croazieră în acest golf vă va demonstra acest lucru înmiit. Croaziera începe din Phuket cu o barcă de tip june bahtra, acostată la Yacht Haven Marina. În timpul croazierei vă veți bucura de priveliști impresionante ale golfului Phang Nga. Cu o barcă de tip long-tail veți vizita Insula James Bond și pădurile de mangrove. Oprirea voastră finală va fi într-un sat plutitor, Panyee, unde puteţi savura un delicios dejun de tip bufet thailandez pe barcă. După-amiaza, vă puteți bucura de relaxare, plajă și înot în timpul liber. O excursie perfectă pentru cuplurile aflate în luna de miere și turiștii care vor să simtă gustul aventurii și al luxului într-un mediu nou, exotic, surprinzător.

4. Aventură în jurul insulelor Phi Phi

vacanta in Thailanda insula Phi Phi Aventura în jurul insulelor Phi Phi trebuie să înceapă dimineața devreme pentru a explora acest paradis înaintea altora. Barca de viteză modernă vă va duce din Phuket la faimosul golf Maya - locația tropicală prezentată în filmul "The Beach". Aici, veți fi fascinați de apele strălucitoare azurii și de plajele albe din Maya Bay. Explorați misterioasa peșteră Viking; descoperiți laguna idilică din Golful Pileh, practicați snorkeling peste recifurile de corali colorate și admirați stâncile sculptate ale golfului Nui. Lăsați-vă fascinați de viața marină vibrantă și de stâncile dramatice de sub apele cristaline. Apoi, bucurați-vă de masa de prânz și relaxați-vă pe insula Bamboo înainte de a vă deplasa la Insula Monkey ca să vă bucurați de maimuțele jucăușe. Acest tur vă oferă un itinerariu plin, cu șansa de a vizita mai multe atracții de top într-o singură zi. Astfel, veţi avea ocazia să explorați misterele Thailandei dincolo de obiectivele turistice tradiţionale.

5. Excursie de o zi pe Insulele Similan

Excursie Thailanda in insulele Similan Încă un motiv ca să vă bucurați de Thailanda și să o explorați în profunzime, ajungând în locuri despre care mulţi nici nu știu că există. Insulele Similan formează unul dintre cele mai spectaculoase arhipelaguri din Thailanda, clasat printre cele mai importante sit-uri de scufundări din lume. Compus din 9 insule de granit, arhipelagul este renumit pentru plajele minunate cu un nisip auriu foarte fin, ape de un albastru azur strălucitor și posibilități de scufundări excepționale. Similans 2013 - Seainggreen (Sursă Vimeo) Acest tur – cu pornire din Phuket – vă va purta printre cele mai spectaculoase locuri care oferă o sărbătoare vizuală atât terestră, cât și acvatică. Veți admira peisaje care vă vor tăia răsuflarea în timp ce vă veți relaxa la plajă sau veți face drumeții către „Sailing Rock” din golful „Donald Duck”, înainte de a porni pe o mică croazieră către golful „Princess” unde puteţi servi prânzul pe plaja de nisip. După o mică pauză, veți putea să vă aventurați în lumea subacvatică uimitoare, scufundându-vă printre formațiunile de corali din apa limpede.

6. Un spectacol de cabaret în Phuket

spectacol cabaret in Thailanda Dacă tot v-ați bucurat de peisaje și activități exotice, ați făcut excursii și scufundări, v-ați oferit probabil una dintre cele mai sănătoase sesiuni de terapie pentru suflet posibile – joaca și bălăceala cu elefanții – și ați vizitat locuri fascinante, este timpul să gustați un pic și din viața de noapte din Phuket. În acest sens, un spectacol la Simon Cabaret Show este într-adevăr o experienţă de neuitat. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de spectacole din lume vă va da ocazia să fiți martor la un show de neuitat, ce amestecă armonios muzica locală cu influențele occidentale, costumele tradiţionale cu strălucirea ținutelor de Hollywood, distracția și originalitatea thailandeză într-un decor fastuos. În Phuket și în împrejurimile sale există o nouă lume ce abia așteaptă să fie descoperită și trăită la intensitate maximă. Nu ratați o vizită pe insula Phuket, căci aveți aici atât de multe de văzut și de făcut, încât timpul vi se va părea nemilos de scurt. Dincolo de soare, mare și relaxare, Phuket este locul aventurilor pentru cunoscătorii care știu că orice destinație turistică are farmecul și misterul său propriu. Ești gata să pornești în călătorie în această lume exotică a Thailandei? Descoperă pachetul nostru pentru Thailanda, cu plecare din Cluj și București.

SOURCE AND TAGS