5 Oferte all inclusive in Bulgaria


Daca nu ai plecat inca in vacanta si nu esti hotarat unde sa mergi, noi iti recomandam litoralul Marii Negre, din Bulgaria. Avantajele unei vacante aici sunt distanta mica, hotelurile de lux, cu servicii all inclusive de exceptie, preturile foarte bune in perioada de extra sezon si nu numai, plajele superbe, restaurantele si cluburile de top. O vacanta in Bulgaria te va relaxa si iti va aduce zambetul pe buze. Iata mai jos cateva oferte all inclusice in Bulgaria, recomandate de Eximtur...

 

5 Oferte all inclusive in Bulgaria

1. Hotel Slavey, Nisipurile de Aur

Hotelul are 4 stele si este situat la 250 m fata de plaja si la 300 m fata de centrul statiunii. Este un hotel elegant, cu multe camere spatioase si foarte luminoase, cu vedere la mare. Hotelul detine: seif la receptie, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, 2 piscine cu terasa, minimarket, internet. Camerele sun dotate cu minifrigider, climatizare, satelit TV, baie, uscator de par, balcon. Preturile incep de la 28 EUR/persoana/noapte cu masa all inclusive - loc in camera dubla. Super oferta: 7= 5 nopti si 14=10 nopti pentru intrari dupa 10.09!

2. Hotel LTI Neptun Beach, Nisipurile Insorite Hotelul are 4 stele si se afla in imediata apropiere a plajei, despartita de aceasta doar prin faleza. Hotelul este extrem de mare si de frumos si este dotat cu: restaurant, internet, lift panoramic, bar la piscina, salon tv, coafor, restaurant a la carte, bar karaoke. Camerele au aer conditionat si balcoane catre gradina sau mare. Preturile incep de la 48 EUR/pers/noapte cu all inclusive.

3. Hotel Excelsior, Nisipurile de Aur Hotelul Excelsior are 3 stele si se afla aproape de centrul statiunii, la aproximativ 300 m de plaja. Este un hotel mare, potrivit pentru vacantele in familie. Camerele sunt duble, cu vedere la parc sau la mare, camere large (pentru familii cu 1-2 copii), apartamente si single. Preturile incep de la 22 EUR de persoana/noapte in perioada de inceput si sfarsit de sezon. Oferte speciale: Stai mai multe nopti si platesti mai putine 7=6, 8=7, 9=8, 10=9,11=10,12=11,13=12 and 14=12 pentru vacante dupa 07.09!

4. Hotel Sunrise, Nisipurile de Aur Hotelul Sunrise are 4 stele si se afla in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 350 m de plaja. Face parte, impreuna cu hotelul Excelsior, din lantul international de hoteluri cu servicii de calitate: Primasol. Este un hotel family, are restaurant, parcare si loc de joaca pentru copii. Camerele au aer conditionat, sunt foarte mari si confortabile. Preturile incep de la 22 EUR persoana/noapte la inceput/sfarsit de sezon.

5. Hotel Astera, Nisipurile de Aur Hotelul Astera are 4 stele si este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la cca. 10 m fata de plaja. Camerele sunt decorate modern, in stil minimalist-marin, au climatizare si televizor, minibar si balcon. Hotelul este despartit de plaja cu nisip de promenada. Preturile incep de la 43 EUR/ persoana/ noapte cu ultra all inclusive-loc in camera dubla standard. Oferta speciala: Stai mai mult, platesti mai putin: 14=10, 13=11, 12=10, 11=9, 10=8, 9=7, 8=6 and 7=5 pentru intrari dupa 01.09.2012!


SOURCE AND TAGS