5 motive sa mergi la spa


Intr-o lume aflata in continua miscare si supusa stresului cotidian, simtim efectele oboselii, ale orelor prelungite de munca, ale poluarii, ale utilizarii indelungate a mijloacelor tehnologice sau ale sedentarismului fizic sau psihic. Daca in urma cu cativa ani mersul la SPA si procedurile de wellness erau considerate extravagante, acum ele au devenit necesitati. Masajul, inotul si tratamentele SPA au rolul de a ne imbunatati conditia fizica si de a ne intari psihicul. Astazi iti vom prezenta cele mai importante cinci motive pentru a merge la SPA.

1. Elimina stresul

[caption id="attachment_8948" align="aligncenter" width="600"] Cuplu in timpul unei sesiuni de spa; sursa foto: bodymindsoulspa.com[/caption] Un tratament la SPA, fie ca este vorba de masaj sau chiar de proceduri de tratament, contribuie la eliminarea stresului si inducerea unei stari de calm si de relaxare. Masajul are un efect pozitiv foarte mare asupra centrilor nervosi si a organismului in general, asa ca rasfata-te, uita de griji si vei vedea cum iti recapeti pofta de viata numai dupa cateva sesiuni.

2. Detensioneaza organismul

[caption id="attachment_8949" align="aligncenter" width="600"]tratament spa Tratament spa pentru picioare; sursa foto: choixanh.com[/caption] Exista numeroase tipuri de masaj care pot fi incercate la SPA. De la cel de detensionare musculara la cel cu efecte fizioterapeutice complexe, combinat cu diverse uleiuri si creme, masajul ca si tratament de tip SPA este un prim pas pe care il poti face pentru tine si sanatatea ta. Dar SPA-ul nu se reduce numai la masaj. Poti incerca piscinele, saunele si tratamentele de tip hidro pentru a-ti pune in miscare circulatia si pentru a-ti stimula muschii si metabolismul.

3. Imbunatateste functionarea psihica

[caption id="attachment_8952" align="aligncenter" width="600"] Obiecte folosite pentru o sesiune de spa; sursa foto: gidnbali.ru[/caption] Un tratament SPA, fie ca vorbim de masaj, hidroterapie, impachetari, proceduri cosmetice, sauna sau fizioterapie are ca efect final imbunatatirea functionarii psihice. SPA-ul ajuta mintea sa se elibereze. Mai mult, SPA-ul a fost asociat si cu cresterea increderii in sine, echilibrarea starilor de dispozitie si deschiderea catre tehnicile de relaxare si meditatie.

4. Infrumuseteaza

[caption id="attachment_8951" align="aligncenter" width="600"]tratament facial spa Tratament facial de infrumusetare; sursa foto: omnihotels.com[/caption] Tratamentele SPA au rolul de a infrumuseta trupul si, prin urmare, te vor face sa te simti intinerit si plin de energie. Masajele, impachetarile, baile sau procedurile cosmetice, toate au rolul de a reda stralucirea si tonusul pielii, reducerea ridurilor, imbunatatirea aspectului tenului si al parului. Dupa cateva sesiuni iti vei da seama ca procedurile SPA si tratamentele dedicate te-au ajutat sa scapi de cearcane si de aspectul de coaja de portocala provocat de celulita.

5. Detoxifiaza

[caption id="attachment_8954" align="aligncenter" width="600"]spa chocolate Tratament spa pe baza de ciocolata; sursa foto: andreahausmannphotography.com[/caption] Tratamentele SPA sunt o metoda excelenta pentru a-ti detoxifia organismul si de a-l insanatosi, relaxandu-te in acelasi timp. Masajul, hidroterapia, inotul, curele cu sucuri naturale, activitatile fizice, toate contribuie la eliminarea toxinelor pe care le acumulam zi de zi, voit sau nevoit. Tratamentele SPA si wellness au un rol decisiv in eliminarea celulitei, a depunerilor de grasime si de apa din organism, tonifiind tesuturile in profunzime, redand aspectul sanatos al pielii si imbunatatind metabolismul. Daca esti interesat de SPA, wellness si imbunatatirea starii de sanatate fizica si psihica, daca vrei sa te relaxezi si sa te rasfeti, incearca recomandarile noastre: Hotel Apollo in Sangeorgiu de Mures, Sovata Ensana Health&Spa Resort Hotel Sovata, Hotel Alpin in Poiana Brasov, Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa si Hotel International in Baile Felix. Nu uita, pentru orice serviciu de cazare sau transport in Romania, poti plati la noi cu vouchere de vacanta!

SOURCE AND TAGS