5 Insule pentru luna de miere!


Luna de miere este o perioada foarte importanta din viata ta, in care iti doresti sa ai parte de cer senin, de nopti calde, de cine romantice perfecte, de peisaje de vis si de lux si eleganta. Majoritatea alegem sa ne petrecem luan de miere intr-o locatie exotica, desavarsita, evident - pe o insula tropicala. Iar noi am facut un top al celor mai bune destintii din lume pentru luna ta de miere perfecta!

1. Martinique, Caraibe

Se afla in estul Caraibelor si apartine Frantei. Aici vei gasi traditii europene imbinate cu legende si obiceiuri caraibiene, paduri tropicale superbe, plaje de vis si hoteluri cochete, special decoarte pentru tinerii indragostiti.

2. Maldives

Drumul pana in Maldives poate fi lung, insa nu vei regreta. Insulele micute din Oceanul Indian sunt seducatoare. Poti petrece zile in sir pe plajele albe, poti face snorkeling si sa 'vanezi" corali, poti privi apusul de pe terasa privata a apartamentului tau sau sa iei o cina romantica intr-o gradina tropicala.

3. Santorini, Grecia

Insula greceasca atat de celebra este perfecta pentru o luna de miere, atat timp cat vei merge putin in afara sezonului - in aprilie, mai sau in octombrie. Turistii nu mai sunt atat de multi, iar pentru tine vor ramane doar apusurile dramatice si mancarurile delicioase din tavernele localnicilor.

4. Seychelles

Seychelles nu au faima de lux & glamour a Maldivelor, insa aici peisajele sunt diverse, iar traditiile locale se imbina cu istoria si legendele Africii. Vei gasi nisipuri colorate in nuante de ivory si roz delicat, stanci uriase, ape limpezi, testoase si resorturi intime, luxuriante, cu servire impecabila.

5. Galapagos Islands

Nu este o destinatie tipica pentru luna de miere, dar se adreseaza celor dornici de aventuri si adrenalina. Aici testoasele uriase sunt la ele acasa, iar pasarile exotice vor sta frumos la pozat. Resorturile sunt elegante si ieftine, iar mancarea fabuloasa.

Foto: panoramio.com, wikipedia.org

Daca in luna de miere planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!


SOURCE AND TAGS