5 idei pentru un Revelion iesit din comun


Cum ar fi ca anul acesta sa faci ceva cu totul special de Revelion? Desigur, este distractiv sa organizezi o petrecere, sa mergi la ski, sa participi la evenimente in aer liber sau sa vizitezi o capitala europeana, dar noi vorbim despre ceva iesit din comun, care merge dincolo de temperaturile scazute din tara sau de pe continent, de tinutele speciale de club sau restaurant si de aglomeratia specifica perioadei. Hai sa vorbim astazi despre cinci idei cu adevarat unice de a-ti petrece anul acesta un sejur de revelion pe care nu-l vei uita prea curand!

1. Safari tropical

[caption id="attachment_10078" align="aligncenter" width="600"]Revelion in Safari tropical sursa foto: babiestravellite.com[/caption] Uita de zapada si ger! Anul acesta te poti bucura de un safari tropical intr-una dintre cele mai exotice si mai interesante destinatii turistice din lume. Urca in jeep alaturi de ghizi specializati, pune-ti ochelarii de soare, nu uita aparatul de fotografiat si porneste intr-o aventura cum numai in carti ai citit. Admira fauna si flora, in timp ce soarele iti bronzeaza pielea, iar tu imortalizezi in fotografii o experienta unica!

2. Plimbare cu catamaranul pe Insula Saona

[caption id="attachment_10080" align="aligncenter" width="600"]Revelion in Insula Saona sursa foto: dominicantourstravel.com[/caption] Insula Saona este mai mult decat un colt rupt din paradis si inconjurat de Marea Caraibelor – este si una dintre cele mai populare destinatii pentru turistii care ajung in vacanta in Republica Dominicana. O plimbare cu catamaranul este si ea un eveniment unic in sine – acest tip de ambarcatiune de mari dimensiuni, agila si luxoasa te va face sa te simti ca o vedeta de cinema. Insula Saona te va intampina cu plaje de o rara frumusete si cu peisaje care au dat definitia cuvantului „exotic”. Un barbecue in zona VIP a plajei Bayahibe, o baie in laguna Pallmila, muzica si dans pe tot parcursul drumului, cocktailuri specifice zonei si multa veselie. Iata o posibilitate extraordinara de a-ti petrece un sejur de revelion neobisnuit anul acesta.

3. O vizita in Santo Domingo

[caption id="attachment_10082" align="aligncenter" width="600"]Revelion in Santo Domingo Ruine din Santo Domingo; sursa foto: nytimes.com[/caption] Santo Domingo este o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala. Zona coloniala a orasului se afla in patrimoniul UNESCO, iar numeroasele alte constructii si case in stil colonial fac deliciul turistilor de pretutindeni. Alcazare de Columbus, Catedrala Santa Maria si Panteonul National sunt numai cateva dintre obiectivele turistice care nu trebuie ratate aici. Mergi pe micile stradute pietonale si urmareste-i pasii lui Cristofor Columb pana la Ruinas de San Francisco, unde vei gasi petrecerea in toi, caci aici se organizeaza festivaluri de muzica si dans cu specific local. Daca bachata, merengue si salsa nu sunt pe gustul tau, atunci poti profita de o scurta excursie la shopping sau de un pranz delicios intr-unul din multele restaurante cu specific traditional din oras.

4. Inotul cu delfinii

[caption id="attachment_10084" align="aligncenter" width="600"]revelion inot cu delfini sursa foto: amstardmc.com[/caption] Recunoaste, cati oameni se pot lauda ca au inotat cu delfinii in sejurul de Revelion? Acest tip de activitate este recunoscuta ca avand efecte miraculoase asupra psihicului si trupului. O jumatate de ora de inot cu delfinii are beneficii terapeutice. Multi oameni admit ca s-au simtit mult mai fericiti, mai impacati si mai odihniti dupa ce au petrecut timp alaturi de veselele si afectuoasele mamifere. Daca numai 15 minute de inot cu delfinii pot reduce semnificativ nivelul de stres, asa cum s-a observat, imagineaza-ti cum te vei simti dupa o ora! Dupa aceasta sesiune de distractie si reincarcare a bateriilor, cel mai bine merge un spectacol de acrobatii cu pasari si lei de mare, pentru ca experienta ta exotica si neobisnuita sa fie completa.

5. Plaja + mare + caldura + cocktailuri = vacanta perfecta

[caption id="attachment_10086" align="aligncenter" width="600"]revelion in punta cana sursa foto: gettyimages.com[/caption] Rasfata-te si recompenseaza-te dupa un an greu de munca si plin de provocari. Nu e nimic mai satisfacator decat sa iti petreci revelionul pe o plaja cu nisip fin si vegetatie luxurianta, racorit de umbra unui palmier, in timp ce sorbi un cocktail, te bronzezi si lasi sunetul lin al valurilor marii sa iti relaxeze mintea si sufletul. Poti lenevi la soare cat iti doresti de mult, iar apoi poti sa te animi la o petrecere pe plaja cu muzica buna, un apus de soare, mancare exotica si servicii ireprosabile. Oricare dintre activitatile mentionate mai sus si inca multe altele iti stau la dispozitie daca alegi un sejur de Revelion in Punta Cana. O singura excursie, cinci moduri diferite si exotice de a petrece un sejur de Revelion de neuitat! Tu ce alegi?

SOURCE AND TAGS