5 Hoteluri in Italia unde sa-ti petreci Craciunul


Italia este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lumea intreaga. Anual, milioane de turisti aleg sa viziteze Toscana, Roma, Milano sau Napoli. Insa iarna, cand zapada acopera Alpii, oraselele de la granita cu Austria si Elvetia te asteapta cu bratele deschise, cu brazi impodobiti, hoteluri superbe si peisaje care iti taie respiratia. In aceasta perioada poti combina fericit o vacanta relaxanta la munte, la un hotel elegant cu piscina interioara si servicii ireprosabile, cu sporturile tale de iarna preferate pe partiile spectaculoase din Alpi.

[caption id="attachment_1311" align="aligncenter" width="600"]Vacanta de iarna in Italia! Vacanta de iarna in Italia![/caption]

Iata mai jos 5 hoteluri perfecte din Italia unde sa-ti petreci Craciunul:

1. Hotel Cristallo

Cristallo este un hotel elegant de 4 stele aflat pe malul unui lac (pe care se patineaza iarna), in mijlocul unei campii si al padurilor intunecate din oraselul Madonna di Campiglio, inconjurat de superbii munti Dolomiti. Hotelul te asteapta cu 43 de camare spatioase, perfect echipate, cu o sala de conferinte, sauna, solar si servicii de 4 stele. Mancarurile speciale propuse de chef-ul restaurantului sunt preparate dupa retete traditionale din Trentino,  rafinate si pline de savoare. De la hotel ajungeti foarte usor la partiile de ski, dar va puteti plimba si pe cararile superbe, de unde puteti admira muntii inzapeziti.

2. Hotel Evaldo

Evaldo este situat in localitatea Arabba, in Veneto, la poalele muntilor Domlomiti. Hotelul este un loc perfect unde sa-ti petreci Sarbatorile de iarna, sa uiti de stres si de problemele zilnice. Evaldo este situat intr-o zona protejata de UNESCO si ofera o atmosfera eleganta si prietenoasa, dar intima. Iti poti petrece zilele la SPA, iar serile la restaurantul Ladin, cu preparate traditionale italiene. Masa de Craciun va fi una de neuitat, iar partiile de ski te asteapta!

3. Hotel Intermonti

Intermonti face parte din lantul hotelier Valfin, are 4 stele si se afla in localitatea Livigno, Lombardia. Situat la o altitudine de 1800 m, intr-o padure batrana de un secol, hotelul este o locatie perfecta pentru o vacanta romantica si ofera privelisti spectaculoase asupra orasului Livigno si a padurilor din jur. Intermonti are 4 caldiri separate cu 160 de camere (cu balcoane imense) decorate in stil rustic-alpin. Vei gasi aici o piscina indoor, un centrul wellness cu sauna si baie turceasca, internet si camere spatioase, iar hotelul se afla la doar 200 m de telecabina Teola-Pianoni Bassi, care te va duce in zona de ski Mottolino.

4. Hotel Palace

Palace este un hotel de 4 stele din zona Bormio, Lombardia, cu un stil elegant si modern, creat special pentru relaxare si buna-dispozitie. Bormio este un orasel aflat la 1225 m altitudine, inconjurat de munti, perfect pentru o vacanta de iarna. Hotelul Palace este celebru pentru centrul sau de Wellness & Beauty, pentru tratamentele termale, relxante, dar si energizante in acelasi timp. Camerele sunt decorate modern, piscina indoor este imensa, barul si restaurantul iti ofera momente de neuitat, iar grija pentru detalii a personalului te va face sa te simti perfect!

5. Hotel & Club Gran Chalet Soreghes

Hotelul Soreghes se afla in oraselul Campitello din Trentino, face parte din lantul Union Hotels Canazei de 4 stele si este inconjurat de munti si de paduri seculare. Hotelul este construit in stil rustic, are camere imense, cu balcoane spre muntii inzapeziti, cu semineu in lobby si un restaurant intim, unde se servesc cele mai bune paste din lume. Apartamentele duplex din hotel sunt rustice, dar elegante, si ofera confort pentru cel putin 4 persoane. In apropiere se afla si o partie de ski pentru iubitorii zapezii, iar skibus-ul este la doar 100 m.

Mai mult, in cazul in care planuiesti sa schiezi iarna aceasta, nu mai pierde vremea cu impachetatul! Descarca lista noastra de bagaje pentru ski, printeaz-o si pune-te pe impachetat!


SOURCE AND TAGS