5 Hoteluri in Elvetia pentru o vacanta de iarna perfecta


Elvetia este una dintre cele mai frumoase destinatii de iarna din Europa, aflandu-se pe coastele Alpilor si invecinandu-se cu tari ca Germania, Franta, Italia sau Austria. Cele mai mari orase ale Elvetiei sunt Zurich si Geneva, insa acestea se afla in Platoul Central, unde este si cea mai mare densitate a populatiei. Pe culmile Alpilor se intind partii stralucitoare de schi si vei gasi aici unele dintre cele mai cochete si mai elegante hoteluri pentru vacanta ta perfecta!

Clima in Elvetia este temperata, beneficiind de zapada bogata iarna si de temperaturi cuprinse intre -10 si 10 grade, in functie de zona. Este cunsocut faptul ca aceasta micuta tara detine monopolul asupra unora dintre cele mai impresionate peisaje din lume, iar sarbatorile de iarna petrecute aici vor fi de neuitat.

Hotelurile din Elvetia sunt confortabile, dotate cu tot luxul pe care ti-l poti imagina, au piscine indoor si camere spatioase, aerisite, cu vedere la muntii acoperiti de nea. Insa va trebui sa iti faci rezervarile din timp, pentru ca multi europeni, dar si americani sau asiatici, aleg sa isi petreaca vacanta in tinutul zapezii.

Iata mai jos 5 hoteluri de vis in Elvetia:

1. Hotel Joseph's House

Hotelul Joseph's House are 3 stele si se afla in localitatea Davos. Aceasta este cea mai mare statiune de vacanta si sporturi de iarna din Alpi si este cea mai inalta din Europa. Cel mai apropiat aeroport este Zurich!

Aici vei intalni peisaje minunate, partii perfecte, sali de fitness, masaj si sauna, un lac imens, cinema, cluburi de noapte, casino, muzee, pace si relaxare. Hotelul Joseph's House este construit si amenajat in stil Art Nouveau, toate camerele sunt spatioase, au bai cu halate pufoase si produse cosmetice de firma, balcoane cu vedere spre munti si acces gratis la internet. Funicularul care te duce la partie este la 10 minute de hotel si tot de aici poti inchiria echipament complet pentru sportul preferat.

2. Hotel Kristall - Saphir

Kristall-Saphir este un hotel condus de o familie, deci intim si calduros, aflat in satul pitoresc Saas Almagell, la 10 minute de Saas-Fee (principalul oras din Valea Saas). Hotelul are 3 stele si aici Sarbatoarea Craciunului este ridicata la rang de arta. Peisajele de poveste si linistea din zona te imbie la seri romantice, la gura sobei sau de ce nu, la sauna sau in baia de aburi oferite de hotel.

Ai free internet in zonele publice, autobuzele locale sunt si ele gratis, camerele au balcoane spre munte si TV prin satelit. Micul dejun este suedez si consta intr-un bufet bogat in gustari proaspete si cornuri calde, iar seara restaurantul hotelului te invita la o cina internationala, dar si cu bunatati locale.

Dintre facilitatile de la Kristall-Saphir mai amintesc: biblioteca, solar, camera de jocuri, scoala de schi, tenis de masa, sala de fitness, schimb valutar, receptie 24 de ore din 24.

3. Hotel Montana

Montana este un hotel de 3 stele aflat in Disentis, un oras bogat in traditii si istorie, de pe culmile muntilor ce vegheaza Valea Rinului. Aici vei putea vizita o manastire ce dateaza din anul 720, iar turismul a inceput sa se dezvolte inca din anul 1870.

Hotelul Montana se afla localizat exact la baza partiei de schi si in apropiere de funicularul ce duce spre partia Disentis 3000. Parcarea si internetul sunt gratis, exista o piscina imensa afara, insa incalzita si inconjurata de un teren special amenajat pentru jocuri.

Toate camerele si apartamentele de la Montana au balcoane mari, care ofera vedere panoramica spre Muntii Grisons, iar dimineata te poti rasfata la o cafea in timp ce privesti ghetarul Madelser.

Micul dejun, pranzul si cina sunt servite intr-un restaurant cu semineu, bucataria este elvetiana si internationala, exista un livingroom unde poti citi ziarele din lumea intreaga, carti, jucarii si calculatoare.

Hotelul Montana nu are mai mult de 15 camere, insa aici te poti bucura de o vacanta de iarna perfecta!

4. Hotel Rancho Laax

Rancho Laax este un hotel de 3 stele situat la poalele Alpilor, intr-o padure de vis, la 5 minute de partia de ski din Laax, o localitate celebra pentru sporturile de iarna si organizarea de vacante perfecte.

Hotelul ofera mai multe tipuri de camere si apartamente, pentru toate gusturile si bugetele, mic dejun, pranz si cina in stil elvetian sau international, dupa preferinte si o zona de wellness cu piscina indoor, sauna si sala de fitness.

Restaurantul hotelului este specializat in gastronomie greceasca, el numindu-se chiar Taviarna Greca.

In zona Laax ai paduri, munti inalti, lacuri si liniste totala, pentru o vacanta relaxanta si romantica.

5. Hotel Riders Palace

Riders Palace este un resort de 3 stele din Laax si primul hotel high-tech & design din Alpi, combinand arhitectura interesanta, cu decorurile unice, cu muzica, petrecerile, sporturile si distractia sub acelasi acoperis.

Poti alege intre camerele clasice, romantice, camerele multimedia cu muzica speciala si apartamentele de designer care includ dvd-player, videoproiectoare si acces gratis la internet.

The Riders Palace Club este un brand celebru in lume, cu petreceri care tin zile si nopti in sir, deci este o locatie potrivita pentru o vacanta antrenanta.

Pentru ca se afla in imediata apropiere a partiei din Laax, are scoala de schi si echipamente, vei beneficia si de avantajele sportului tau preferat. La Riders Palace gasesti si piscina indoor, dar si privelisti superbe ale muntilor de pe balcoanele camerelor.

Mai mult, in cazul in care planuiesti sa schiezi iarna aceasta, nu mai pierde vremea cu impachetatul! Descarca lista noastra de bagaje pentru ski, printeaz-o si pune-te pe impachetat!

SOURCE AND TAGS