5 Hoteluri din Romania unde sa-ti petreci Revelionul!


Pentru cei care doresc sa isi petreaca Sarbatorile de iarna in tara, impreuna cu prietenii si familia, Eximtur le recomanda cinci hoteluri frumoase, in zone de poveste, dragi sufletelor noastre. Ce poate fi mai placut decat o camera eleganta si confortabila la un hotel dragut in Brasov, Sighisoara sau Vatra Dornei? Poate doar o zi splendida cu zapada si soare si o petrecere de Revelion fantastica...

Brasov

Iata mai jos 5 hoteluri unde sa-ti petreci Revelionul 2012:

1. Hotel Carol, Vatra Dornei, Suceava

Hotelul se afla in vecinatatea Cazinoului, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la 250 m de partia de schi. Hotelul are 17 camere dotate cu mini bar, frigider, cablu tv, purificator de aer, internet gratuit wireless, restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, terasa si parcare proprie. In Vatra Dornei poti sa faci drumetii pe trasee montane, sa schiezi, sa vizitezi Catedrala Sfanta Treime, sala oglinzilor de cristal si sa faci plimbari cu sania trasa de cai. Hotelul este decorat in stil medieval si are un restaurant renumit in Suceava.

Hotel Carol, Vatra Dornei

2. Hotel Casa Wagner, Sighisoara, Mures

Casa Wagner se afla intr-o locatie de vis, unica in lume, in piata centrala a cetatii medievala Sighisoara. Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul Wagner dateaza din sec. XVIII si sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial UNESCO (22 de camere duble/ twin,5 apartamente, 5 camere single). In afara de minunata cetate a Sighisoarei si a hotelului superb, aici veti gasi oameni primitori si o atmosfera calduroasa. Camerele sunt decorate in stil medieval si te vei simti ca un nobil din alte timpuri, iar petrecerile de la hotel sunt vestite in Romania.

Hotel Casa Wagner, Sighisoara

3. Hotel Castel Dracula, Piatra Fantanele, Bistrita Nasaud

Castelul Dracula este un hotel inaugurat in anul 1983 intr-o superba casa medievala, aflata intre Bistrita-Nasaud si Suceava, la poalele Muntilor Bargaului, in apropiere de Vatra Dornei, Valea Izei, Pestera Tausoarelor si de Casa Memoriala Liviu Rebreanu. Hotelul este situat in localitatea Piatra Fantanele, la 1116 m altitudine, are un bar superb in clopotnita, dar si internet gratis. Toate camerele de la Castelul Dracula ofera baie privata, TV prin cablu si minibar. Camerele sunt dotate cu mobilier de epoca din lemn si ofera privelisti montane panoramice de la ferestre. Oaspetii se pot bucura de crama, de salon-bar si de barul din partea de sus a turnului castelului. Hotelul Castel Dracula se gaseste la 2 ore cu masina de Aeroportul din Cluj-Napoca.

Hotel Castel Dracula

4. Hotel La Dolce Vita, Bran, Brasov

Hotelul La Dolce Vita este situat in localitatea Tohanu Nou, Bran, intr-o zona istorica, renumita in intreaga lume si care face cinste Romaniei. Camerele hotelului La Dolce Vita dispun de mobilier elegant, dotari si decoratiuni moderne, oferind comoditate, dar si eficienta in exploatarea utilitatilor si spatiului. Ambianta interioara se prelungeste la exterior cu balconul individual si cu privelistea spectaculoasa din fiecare camera, spre legendarul Castel Bran, spre Muntii Bucegi si Masivul Piatra Craiului. Petrecerile de aici sunt legendare!

Hotel La Dolce Vita, Bran

5. Hotel Meitner, Predeal, Brasov

Hotelul Meitner este situat in Predeal la 1250 m altitudine,intr-o zona superba, deosebit de linistita, fiind inconjurat de padure, dar cu acces direct din strada Trei Brazi. Hotelul are 27 de camere duble, decorate modern, cu balcoane si privelisti de vis. Predealul este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe Valea Prahovei, iar aici vei putea schia si practica toare sporturile de iarna indragite. Biserica superba din centru, muntii imbracati in zapada si linistea din Predeal vor crea un decor perfect pentru sarbatorile tale.

Meitner

Iata aici toate ofertele Eximtur pentru Revelion 2012 in Romania!

Foto: pixdaus.com


SOURCE AND TAGS