5 Hoteluri de lux pentru cupluri romantice


Fie ca pleci in luna de miere, intr-o vacanta romantica sau vrei sa sarbatoresti cativa ani de la casatorie, cu siguranta ti-ar placea ca aceasta escapada sa fie intr-o locatie exotica, fascinanta, cu mare si munte, nisipuri fine si hoteluri de lux. Povestea ta de iubire merita sa fie scrisa intr-un loc memorabil, iar peste ani albumul foto realizat aici iti va readuce amintiri superbe. Iata ce destinatii/hoteluri iti recomandam pentru o vacanta memorabila si romantica...

5 Hoteluri de lux pentru cupluri romantice

1. Le Meridien Barbarons Beach, Seychelles

Hotelul de 4 stele se afla pe plaja, la o distanta de cca 30 de minute de orasul Victoria. Resortul este senzational, romantic si intim, decorurile sunt exotice si atmosfera boema. In cadrul hotelului ai gradina tropicala, lobby, restaurant bufet 'Le Mangrovia', restaurant a-la-carte 'La Cocoteraie', bar, piscina (sezlonguri, umbrele de soare si prosoape ptr plaja-gratuite), magazin de suveniruri. Camerele si apartamentele elegante sunt amplasate fie in gradina exotica, fie spre ocean, direct pe plaja. Preturile incep de la 136 EUR/persoana/noapte cu mic-dejun - loc in camera dubla.

2. RIU Palace Riviera Maya, Mexic Hotelul de 5 stele se afla pe plaja Playacar, la 2 km de celebra Playa del Carmen si la 60 km de Cancun. Complexul este foarte mare, impunator si luxos, cu piscine superbe si camere cu vedere la ocean. Dotarile generale includ: cladire principala cu 3 etaje, sala Internet, magazin de suveniruri, coafor, “Renova Spa”, lobbybar, salon bar cu terasa, sportsbar, restaurant cu terasa, restaurant cu specific brazilian, japonez, restaurant cu specific mexican, piscina cu Jacuzzi, poolbar cu swim-up bar, restaurant la piscina /grill-steakhouse. Camerele au dus cu hidromasaj sau jacuzzi pe terasa, sunt imense si foarte elegante, iar daca esti in luna de miere vei primi o sticla de Tequila si un cos cu fructe. Preturile incep de la 100 EUR/persoana/noapte cu all inclusive.

3. Angaga Resort & SPA, Maldive Angaga este un resort de 4 stele, situat pe una dintre cele mai frumoase insule din lume - Maldive. Decorurile sunt romantice si luxoase, cu paturi acoperite cu petale de trandafiri, casute intime, apartamente cu vedere la mare sau la gradinile tropicale. Resortul se afla pe propria insula, care dispune de magazine de suveniruri, restaurante in aer liber, cafenea, terasa, bar si panorama bar. Unele bungalow-uri se afla in gradini si au acoperisuri din frunze de palmier, altele se afla direct pe apa si ofera privelisti de vis. Preturile incep de la 57 EUR/persoana/noapte cu demipensiune - loc in camera dubla.

4. Arabia Azur Resort, Egipt Arabia Azur are 4 stele si se afla pe malul marii, la 3 km de centrul orasului Hurghada, in Egipt. Hotelul este deosebit de elegant si romantic, iar pe plaja sunt construite 2 lagune artificiale, in centru fiind o piscina de dimensiuni olimpice, cu sectiune pentru copii, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite la piscina si pe plaja, receptie, lobby, internet cafe, discoteca, 2 restaurante a-la-carte. Masa se serveste in regim all inclusive. Preturile incep de la 37 EUR/ persoana/ noapte cu all inclusive.

5. Holiday Inn Pattaya, Thailanda Holiday Inn are 4 stele si se afla in centrul statiunii Pattaya, in Thailanda, in apropiere de plaja. Decorurile sunt exotice, dar luxoase, camerele au vedere la mare, iar hotelul este dotat cu restaurante a-la-carte, 2 baruri/lounge, Cafe G, Havana Bar, gradina, piscina, bazin separat pentru copii. Preturile sunt excelente si incep de la 30 EUR persoana/noapte cu mic dejun.

Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!

Foto: panoramio.com


SOURCE AND TAGS