5 destinatii perfecte pentru mini-vacanta de 1 mai


In fiecare an cu totii asteptam mini-vacanta de 1 mai, ocazia perfecta sa evadam din oras, sa ne relaxam, sa ne bucuram de primavara si sa descoperim locuri noi si fascinante din Romania. Astazi ti-am pregatit cinci destinatii ideale pentru vacanta de 1 mai, adevarate oaze naturale, de confort si distractie! Daca nu ti-ai facut inca bagajul, ai putina rabdare si hai sa vedem impreuna unde ai putea merge pentru o vacanta cu adevarat de neuitat!

1. Hotel Lotus Therm *****, Baile Felix 13641074_1761615294050090_7351877598798678152_o

Minivacanta de 1 Mai va fi o experienta reusita indiferent de vreme la singurul complex balnear de cinci stele din tara. Zona Baile Felix este un adevarat paradis natural, dar daca iti doresti cu adevarat sa te distrezi si sa te simti rasfatat, nu rata Aqua Park-ul din incinta hotelului. Partea acoperita ofera tobogane, grota mediteraneana, jacuzzi, hidromasaj, bazin pentru copii ce le va asigura distractia alaturi de animatori. Daca vremea va fi insorita, partea open air a Aqua Park-ului va fi cireasa de pe tort: o baie de soare pe sezlong, bazin de inot semiolimpic si bazinele cu hidromasaj e tot ce ai nevoie! Hotelul ofera gratuit si o terapie spa, precum si o surpriza de bun venit in camera, demna de oaspeti de cinci stele! Poate nu crezi ca mai ai motive sa mai parasesti hotelul pe parcursul vacantei, dar te imbiem si cu o alergare pe pista din padurea Felix sau o mica plimbare pana la Lacul cu Nuferi pentru fotografii spectaculoase. Orice alegi sa faci aici, experienta Lotus Therm va ridica foarte sus stacheta viitoarelor concedii in tara.
Vezi detalii

2. Hotel Afrodita Resort & Spa ****, Baile Herculane 13921183_1223999797610669_5051064047316026831_n

Bailor termale romane care transformau barbatii in Hercule si femeile in Afrodita le-au luat locul in prezent un modern centru spa, cu efecte la fel de miraculoase si un hotel amplasat la poalele Domogledului ce ofera privelisti de vis. Hai sa vedem ce posibilitati de petrecere a timpului liber ai in cadrul pachetului de 1 Mai in aceasta zona: dupa cocktail party si cina de vineri, sambata la micul dejun iti poti savura cafeaua pe terasa restaurantului. Pentru relaxare si distractie, iti recomandam o mica plimbare prin centrul vechi al orasului pe valea Cernei pentru a gusta istoria acestui loc freventat candva de imparati si imparatese. Iti poti petrece dupa-amiaza fie la centrul SPA de la Hotel Afrodita Herculane pentru relaxare si rasfat, fie optezi pentru o excursie de 4 ore cu barca pe Dunare sau la celebra statuie a lui Decebal. Seara ai parte de petrecere romaneasca cu muzica live, iar duminica esti invitat la o petrecere la piscina si pranz traditional. Cum suna?
Vezi detalii

3. Cabana Trei Brazi ***, Predeal llloi87hbbt54

Un weekend la munte este intodeauna o idee buna, iar combinat cu sarbatoarea de 1 Mai acesta devine deja o oferta de nerefuzat. Cabana Trei Brazi iti va oferi privelisti de vis: Postavaru, Bucegii si Piatra Craiului, un restaurant cu specific romanesc, terasa si crama. De 1 Mai, oaspetii vor fi invitati la o degustare de vinuri insotita de platouri cu preparate specifice. Sambata trebuie sa ti-o rezervi pentru vizitarea Castelului Bran, Peles sau Cetatea Rasnov. Ei bine, sunt atat de multe de facut in timpul zilei, dar seara este pentru foc de tabara, cina cu open bar, muzica live si o tombola cu premii distractive. Duminica vei avea parte de plimbari in natura si o masa traditionala de 1 mai. Asa-i ca nu iti mai doresti sa parasesti aceste locuri niciodata?
Vezi detalii

4. Hotel Bradul ***, Vatra Dornei Cfakepath-piscina_hotel_bradul_vatra_dornei-jpg_639127d9-9021-4e6f-aef8-0c77c28a1528

Bucovina este una din cele mai frumoase regiuni ale tarii, mandrindu-se cu privelisti de vis, cu manastiri unice in lume si ospitalitate de nota 10. Aflat la baza partiei de schi, acum plina de flori, Hotel Bradul oferta turistilor libertatea de a-si alege singuri programul de 1 Mai, oferind doar mic dejun si acces la piscina. Dimineata iti incarci bateriile pe munte, in aer liber, iar seara te relaxezi si te distrezi la piscina alaturi de cei dragi. Un circuit al manastirilor Moldovita, Sucevita, Humor si Voronet cu siguranta va face ziua foarte placuta, iti va oferi o mostra de arta, cultura si spiritualitate, iar o plimbare prin parcul cu veverite sau cu telescunul care urca pana la cota 1300 m iti va condimenta cu siguranta un sejur de poveste!
Vezi detalii

5. Hotel Roman, *** Borsa piscina int 3

Oare se putea sa lipseasca Maramuresul de pe aceasta lista? Nici vorba! Avand Pietrosul Rodnei ca fundal, modernul hotel Roman te invita sa iti petreci mini-concediul de 1 Mai in Maramuresul istoric, combinand avantajele facilitatilor moderne cu frumusetea traditiilor locale. Avand multe de vizitat in imprejurimi, pachetul de 1 Mai include doar mic dejun si acces la piscina si salina. Poti vizita Manastirea Barsana, sau face o plimbare cu celebra Mocanita, o vizita la cimitirul Vesel sau o plimbare la Cascada Cailor si cate altele. O vacanta plina de verdeata si impacare sufleteasca, intr-un peisaj de basm, la aer curat de munte iti va readuce zambetul pe buze si te va umple de voie buna!
Vezi detalii
Tu unde intentionezi sa iti petreci mini-vacanta de 1 mai?

SOURCE AND TAGS