25 de ani EXIMTUR vin cu premii pentru voi

Anul acesta este unul special pentru noi, implinim 25 de ani de activitate, prilej cu care vrem sa multumim tuturor clientilor si colaboratorilor nostri pentru increderea aratata si pentru spijinul acordat pe parcursul acestor ani.

Povestea noastra a inceput in 1993, la Cluj-Napoca, cu numai 3 angajati. Astazi suntem o echipa de 170 de oameni prezenti in 17 orase din tara. Despre noi, Lucia Morariu – presedinte fondator al EXIMTUR, spune cu mandrie ca suntem una dintre cele mai experimentate echipe de management in turism. Iar noi, familia EXIMTUR, facem tot posibilul pentru a fi mereu la inaltimea asteptarilor voastre, clientii si prietenii nostri.

Suntem mandri ca in acelasi an in care se implinesc 100 de ani de la Marea Unire, noi aniversam un sfert de secol de activitate. Ne dorim sa il sarbatorim in stil mare si, bineinteles, alaturi de voi. Asa ca v-am pregatit surprize pe masura!

Va invitam sa urmariti pagina noastra de Facebook unde v-am pregatit 3 concursuri cu premii de senzatie, care se vor desfasura in perioada 22.02 – 08.03. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si ii vom anunta chiar de ziua noastra, pe 9 Martie.

Mai multe detalii gasiti aici.
Regulamentul complet al concursului este aici.

Intra si tu pe pagina noastra de facebook, participa, fii unul dintre castigatori! Mult succes!

EXIMTUR – Exploram lumea impreuna

Un comentariu in “25 de ani EXIMTUR vin cu premii pentru voi

  1. am chastigat 2 vauchere la poolmol i valoare de 500 € buc si abia astept sa le folosesc la dm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *