10 Plaje perfecte pentru vara aceasta!


Daca iti doresti sa mergi la mare anul acesta, insa nu stii spre ce destinatie sa te indrepti, noi am realizat pentru tine o selectie a celor mai frumoase plaje din lume, unde te vei simti in paradis! Iata care sunt cele mai bune plaje, recomandate pentru vara aceasta, si nu numai...

10 Plaje perfecte pentru vara aceasta!

1. Plage de Saleccia, Corsica

Plaja este ascunsa de Desert de Agriates, este virgina, cu nisip fin si reprezinta paradisul pentru multi dintre localnici.

2. Traigh Eais, Barra, Scotia Este o bijuterie ascunsa, stralucitoare si impresionanta, desprinsa parca din povesti. Merita sa faci o calatorie in Scotia pentru a o descoperi!

3. Cala Xarraca, Ibiza, Spania Desi Ibiza este o zona aglomerata, iar plajele sunt intesate de turisti, exista totusi locuri paradisiace si pe aceasta insula. Una este Cala Xarraca, o plaja stancoasa, scladata de ape turcoaz.

4. Reynisfjara, Islanda In sudul Islandei, langa orasul Vik, se afla o plaja neagra, impresionanta, desprinsa parca din filmele SF. Chiar daca apa este un pic cam rece pentru o baie, fotografiile tale vor fi minunate!

5. Virgin Mary Bay, Calabria, Italia Este salbatica si vintage, iar aici poti gasi o intindere de nisip fin si golfuri linistite. In plus, gastronomia locala este de vis.

6. Skagen, Danemarca Este una dintre cele mai intinse plaje ale lumii si desparte doua mari: Skagarak Sea si Kattagat Sea. Farul din departare si localnicii primitori vor transforma vacanta ta intr-una memorabila.

7. Dune du Pyla, Franta Langa Bordeaux, se afla o plaja incredibila, ascunsa intre dune de nisip inalte de peste 100 de metri. Trebuie sa vezi o astfel de minune pentru a crede!

8. Melide, Spania In Pontevedra, Galicia, pe coasta Atlanticului, se afla o bijuterie rara: o plaja pustie, cu valuri superbe, vizitata doar de surferi si localnici.

9. Flag Beach, Corralejo, Fuerteventura Plaja este destul de putin cunoscuta si vremea excelenta iti permite sa mergi si in extrasezon. Te vei bucura de o priveliste de vis.

10. Dhërmi, Albania Chiar daca ti se pare ciudata aceasta destinatie, afla ca Riviera Albaneza devine o noua Croatia, in termeni de turism. In plus, plaja Dhermi este superba, o adevarata perla a Europei!

Foto: insidetravel.com, panoramio.com


SOURCE AND TAGS