10 minuni cu care ne mandrim in lume – Romanians are smart!

Multi oameni nu cred in puterea Romaniei de a se impune in lume, din punct de vedere turistic, economic sau politic. Insa si mai multi oameni cred cu adevarat in tara lor, o sustin si o promoveaza, fiecare dupa metoda sa. Unii castiga premii fabuloase, altii fac performante de neegalat, unii intra in Cartea Recordurilor, iar altii incearca sa schimbe ceva, luptand din rasputeri, scriind, compunand, fiind voci rare, puternice si vibrante, care ajung dincolo de invelisul inertiei si al ranchiunei.

Campania Romanians are smart! promoveaza tara noastra frumoasa, care ne ofera mai multe bucurii decat am crede. Este foarte simplu sa pierzi din vedere lucrurile simple, care te fac cu adevarat fericit. Este mai usor sa privesti in zare si sa crezi in iluzii. Drumul greu se asterne cand constientizezi ca Romania incepe cu tine. Ca Romania se bazeaza pe tine. Ca ai o responsabilitate si ca faci parte integranta din acest pamant, din ogorul bunicului tau, din mandria tatalui tau si din blandetea mamei tale.

De aceea eu zic sa iesim in lume cu privirea ridicata. Cu zambetul pe buze. Sa luptam pentru ce este al nostru. Acest pamant atat de incercat de ierni grele! Si pentru a va aminti inca o data, iata care sunt cateva dintre minunile Romaniei, cu care ne mandrim in lume…

10 minuni cu care ne mandrim in lume

1. Cimitirul vesel de la Sapanta si Maramuresul istoric

Foto: Razvan Pascu

2. Manastirea Voronet

Foto: blogprinvizor.ro

3. Castelul Peles

Foto: arhivafoto.ro

4. Palatul Parlamentului

Foto: bucharestdailyphoto.ro

5. Biserica Neagra

Foto:  smalldot3.blogspot.com

6. Salina Turda

Foto: bloguldecalatorii.ro

7. Transfagarasan

Foto:  cristianistrate.blogspot.com

8. Palatul Culturii de la Iasi

Foto: iasii.ro

9. Sibiu si Sighisoara

Foto: ioanabudeanu.com

10. Castelul Bran

Foto: despreromania.com

Insa pe langa toate aceste frumuseti incredibile, noi romanii suntem importanti. Noi trebuie sa mergem mai departe, sa ne ducem dulcea povara a neamului si a rostului. Trebuie sa spunem din vorba in vorba ca Romania este frumoasa, ca romanii sunt destepti! Si nu se va mai indoi nimeni de acest lucru!

Daca vrei si tu sa promovezi Romania, intra pe site-ul Romanii sunt destepti si urmeaza pasii de acolo!

Un comentariu in “10 minuni cu care ne mandrim in lume – Romanians are smart!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *