10 hoteluri sau pensiuni cu piscină din România


Atunci când ne facem planuri de vacanță, ne dorim să găsim la destinație tot confortul la care visăm, dar și oportunități de relaxare, petrecere a timpului liber și distracție. Mai ales acum, vara, atât cei mari cât mai ales cei mici adoră o bălăceală bună în piscină sau o zi plină de aventuri la un Aquapark. Hai să vedem azi o selecție de unități de cazare în România unde piscina poate fi un obiectiv turistic în sine.

1. Lotus Therm - Băile Felix

Una dintre cele mai populare destinații wellness & spa din țară, Lotus Therm Spa & Luxury Resort își întâmpină oaspeții cu servicii de balneologie la cele mai înalte standarde, dar și cu Aquapark Felixarium, unic în România. Menit să ofere surprize și distracție indiferent de vârstă, Felixarium cuprinde 14 piscine interioare și exterioare pentru adulţi şi pentru copii. Mai găsești aici peșteri cu izvoare termale, cascade, perdele de apă și plante luxuriante. În plus, ai la dispoziție și locuri de relaxare, terenuri de sport, spaţii de joacă, 2 tobogane și zone de luat masa. Turiștii se pot bucura aici și de un teren de beach volley, precum și de un centru GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și o cameră de gheață. Atracţia principala este însă cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care invită oaspeții să se bucure de spectacolul oferit de cerul înstelat.

2. Pensiunea Peninsula - Murighiol

Peninsula este cu mult mai mult decât o pensiune. Este un resort în adevărata putere a cuvântului, în care Aquapark-ul și piscinele reprezintă una dintre atracțiile principale. Dincolo de locul de joacă pentru copii, piscina pentru adulţi și copii cu tobogan, sau Aquapark, aici mai găsești și un centru SPA (piscină interioară încălzită, jacuzzi cu aromo-terapie, saună umedă și uscată), precum și un ponton cu bărci și caiace de închiriat (dar și bărci cu motor pentru iubitorii de senzaţii tari), tocmai bune pentru a îți face amintiri memorabile în spectaculoasa Deltă a Dunării.

3. Hotel Castelnor - Păltiniș

Sigur că Păltinișul este o destinație cunoscută și iubită pentru cadrul natural deosebit în care se află, dar dacă ești în căutarea unei vacanțe ale cărei ingrediente principale să fie piscina și activităţile acvatice, atunci trebuie să mergi în Păltiniș în resort-ul Castelnor. Una dintre principalele atracții din Spa Castelnor este piscina interioară – un infinity pool acoperit, de dimensiuni generoase și accesibil indiferent de sezon, cu pereți de sticlă ce îți dezvăluie superba priveliște montană. De piscină te poţi bucura atât în timpul zilei, pentru o baie revigorantă, cât și seara, pentru a savura un cocktail și un moment de relaxare. Aici te mai poţi răsfăța și cu saună umedă și uscată, salină, sesiuni de masaj și tratamente corporale, dar și cu pilates, meditație sau stretching. Atunci când tu și cei mici vă doriţi o zi mai activă, puteţi să participați la trasee organizate cu bicicleta și la drumeții montane în împrejurimile Păltinișului.

4. Primera Dru Hotel - Tăuții Măgherăuș

Primera Dru Hotel and Spa din inima Maramureșului este destinația perfectă pentru cei care, fugind de lumea dezlănțuită, caută relaxare, revigorare și distracție. Cuplurile și familiile cu copii găsesc aici nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber și de a se dedica activităților acvatice. În centrul spa ai parte numai de surprize plăcute – saune, jacuzzi, bazine cu apă sărată, masaj, kinetoterapie sau aqua gym, bazin cu apă rece sau fântână de gheață, etc. Adulții și copiii se pot bucura de piscine interioare și exterioare, tobogane cu apă, locuri de joacă pentru copii, precum și de Aquapark-ul Dru Relax. Acesta din urmă este o oază de răcoare și veselie pentru oaspeții de toate vârstele.

5. Hotel President - Băile Felix

Hotel President din Băile Felix este mai mult decât o bază de tratament de patru stele, ci și un mic paradis al iubitorilor de activităţi acvatice. Aquapark-ul te aşteaptă cu 13 piscine interioare și 3 piscine exterioare, o zonă de agrement pentru copii, grotă mediteraneeană, precum și tobogane cu apă de interior și exterior. Cei care vor să se relaxeze și să își reîncarce bateriile au acces în hotel și la saună turcească și finlandeză, saună salină, un centru de masaj, o zonă VIP, o zonă de relaxare, tratamente SPA (tratamente anti-aging, împachetări sau băi cu nămol), precum și o cameră de gheață. Relaxarea și distracția sunt garantate, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

6. Fisherman Resort - Colibița

Colibița este recunoscută pentru aerul puternic ozonat, cu calităţi vindecătoare. Dacă alegi o vacanță de relaxare, odihnă și distracție în mijlocul unui peisaj fabulos, nu trebuie să ratezi Fisherman Resort. Pe lângă aerul tare de munte, turiștii vor găsi aici o plajă de nisip cu șezlonguri și umbreluțe, 2 pontoane pe lac, 2 piscine exterioare încălzite, 3 terase deschise, o mini-fermă pentru copii dar și două spații de joacă dedicate celor mici, o scenă pentru evenimente, precum și un teren de mini-fotbal/tenis. Terasa de pe lac și crama sunt numai două dintre numeroasele facilități de care te vei bucura aici pentru o vacanță așa cum ai visat.

7. Hotel Elexus - Predeal

Pentru cei care își doresc o vacanță la schi memorabilă, Predealul este printre primele opțiuni. Predealul este însă și o destinație de vară fabuloasă. Unde poţi scăpa mai uşor de căldură și stres dacă nu într-un peisaj montan de basm și într-un hotel cu una dintre cele mai primitoare piscine din țară? Hotelul Elexus  te întâmpină cu o piscină exterioară încălzită în toate sezoanele și un centru SPA în care să te bucuri de masaj, saună, jacuzzi, hidroterapie sau haloterapie. Mai mult, oferta Floating Breakfast (micul dejun luat în piscină) este o experienţă de neratat. Atunci când se satură de înot (deși este greu de crezut), cei mici se pot amuza la locul de joacă special amenajat și coordonat de animatori profesioniști.

8. Hotel Mara - Sinaia

Dacă ești în căutarea unui hotel la munte cu piscină, saună, jacuzzi și centru spa, tocmai ce l-ai găsit: hotelul Mara este locul ideal în care programele de revigorare se îmbină armonios cu sportul, agrementul și distracția. Aici găsești singura piscină semi-exterioară de pe Valea Prahovei, cu temperatură constantă și adâncime variabilă – 1 metru în zona exterioară (ideală pentru copii sau pentru cei care nu știu să înoate) până la peste 2 metri în zona interioară. Aici mai găsești și 2 saune, jacuzzi, precum și un centru de sănătate unde te poţi bucura de tratamente balneare la cele mai înalte standarde.

9. Complex Balnear Cozia - Călimănești-Căciulata

Cu toţii știm că zona Călimănești-Căciulata este celebră pentru tratamente balneare și peisaje de basm, dar știai că Aquapark-ul din zonă este acum deschis tot timpul anului? Odată ajuns la Complexul Balnear Cozia, ai acces la Aquapark și, mai ales la 8 tobogane exterioare și 2 interioare și 11 bazine (umplute cu apă termală). Mai trebuie să știi și că te poţi bucura aici de piscine dotate cu tobogane, instalații moderne de hidroterapie, și jeturi de apă, dar și jacuzzi.

10. Hotel Sara's Sons - Băile Herculane

Situat în valea Cernei în stațiunea Băile Herculane într-o zona deosebit de pitorească, hotelul Sara's Sons poate fi considerat o casă departe de casă. Dincolo de peisaje, istoria bogată a zonei și obiectivele turistice, oaspeții cazați la acest hotel se bucură de câteva facilități deosebite: trei piscine exterioare cu apă termală sulfuroasă (două semi-olimpice și una pentru copii), piscină interioară și o bază de tratament balnear/spa ce foloseşte din plin puterea vindecătoare a apelor termale. Dacă adaugi la toate acestea posibilitatea de a petrece clipe minunate în natură, gastronomia locală și aerul puternic ozonat, ai ingredientele unei vacanțe perfecte alături de cei dragi. Acestea au fost propunerile noastre de hoteluri din România cu piscine și Aquapark-uri pe care nu trebuie să le ratezi. Tu ai fost până acum în vreunul din aceste resort-uri? Ai încercat centrele spa, centrele de tratament sau zonele de agrement propuse? Dacă dorești să afli mai multe informații despre aceste hoteluri, contactează consultanții noștri, care îți vor pune la dispoziție detalii și oferte personalizate.

SOURCE AND TAGS