10 hoteluri de pe litoral recomandate pentru cupluri


Asa cum datile trecute am discutat despre cele mai bune si mai recomandate hoteluri de pe litoral pentru familiile cu copii si pentru grupurile mari de prieteni, iata ca a sosit momentul sa vedem impreuna 10 hoteluri de pe litoralul romanesc recomandate pentru cupluri.

Ce poate fi mai frumos pentru un cuplu decat sa se distreze vara la mare? Si ce poate fi mai de folos decat o lista cu cele mai bune hoteluri de pe litoralul romanesc care sa imbine distractia, confortul si relaxarea cu cele mai bune servicii?

Daca inca nu ati hotarat unde va veti petrece impreuna vacanta la mare de anul acesta (si chiar daca deja v-ati hotarat!), hai sa pornim catre litoral si sa vedem cele mai bune oferte de cazare pentru ca voi sa aveti parte de vacanta mult – visata.

1. Hotel Vega *****, Mamaia

[caption id="attachment_8396" align="aligncenter" width="675"]Hotel Vega Mamaia Relaxare de 5*, sursa imaginii: facebook.com/HotelVegaMamaia[/caption] Hotelul Vega este celebru pe litoralul romanesc nu numai pentru spectaculoasa nava cu panze Adornate, ci si pentru ca este intr-adevar un loc in care distractia se impleteste perfect cu romantismul, iar confortul si serviciile de 5 stele (elegante, dar nu sobre sau rigide) le permite cuplurilor sa uite de orice grija si sa isi petreaca vacanta intr-un mediu cald, prietenos, distractiv si plin de surprize placute. De la apartamentele cu pat matrimonial pentru cupluri si pana la restaurantul care se preteaza perfect unor cine romantice, Hotelul Vega este un mic paradis pentru toti cei care isi sarbatoresc dragostea. Rezerva acum!

2. Hotel Iaki ****, Mamaia

[caption id="attachment_8397" align="aligncenter" width="675"]Hotel Iaki Mamaia Piscina Hotel Iaki, sursa imaginii: iaki.ro[/caption]

Un model al confortului si al bunului gust, Hotelul Iaki isi intampina toti oaspetii cu servicii si oferte de cea mai buna calitate. Cuplurile se vor bucura probabil cel mai mult de pozitia privilegiata a hotelului, avand posibilitatea sa admire de la fereastra camerei un rasarit de soare magnific din mare, sau un apus in culori nepamantesti in lacul Siutghiol. Spa Center Iaki este o oaza de relaxare, tratament si rasfat, incepand cu piscina interioara, bazinul olimpic, sauna, serviciile de masaj si terminand cu cele mai interesante si exotice forme de tratament corporal si relaxareRezerva acum!

3. Hotel Europa ****, Eforie Nord

[caption id="attachment_8398" align="aligncenter" width="675"]Hotel Europa Eforie Nord Camera cu vedere spre mare - sursa: anahotels.ro[/caption]

Acest hotel este considerat un monument exceptional al arhitecturii moderne si un loc aflat intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri de pe litoralul romanesc. Situat in centrul statiunii, la doar 150 de metri de plaja, hotelul este inconjurat de 30.000 de metri patrati de natura si relaxare. Orice cuplu are ocazia sa petreaca aici clipe minunate explorand imprejurimile, luand o cina romantica la selectul restaurant al hotelului sau angajandu-se in diverse activitati de wellness. Piscina acoperita, baza de tratament de 4 stele, facilitatile deosebite puse in beneficiul clientilor, toate acestea fac din Europa un mic rai al cuplurilor venite pentru odihna, recuperare, liniste si confortRezerva acum!

4. Complex Bran-Brad-Bega ****, Eforie Nord

[caption id="attachment_8399" align="aligncenter" width="675"]Complex Bran Brad Bega Eforie Nord Piscina, sursa imaginii: branbradbegaeforienord.ro[/caption]

Suntem inca in Eforie Nord, dar de aceasta data ne indreptam spre sudul statiunii, unde Complexul Bran-Brad-Bega isi asteapta turistii cu servicii si oferte de 4 stele, si camere parca dedicate cuplurilor aflate in luna de miere, cu pat matrimonial, terasa si vedere spre mare. Mai mult, aici va asteapta un restaurant gata sa satisfaca orice capriciu culinar si un BalneoSpa unde vizitatorii se pot relaxa si pot beneficia de clipe minunate de odihna, dar si de sesiuni de wellness si fitness. Rezerva acum!

5. Hotel Cocor ****, Olimp

[caption id="attachment_8401" align="aligncenter" width="675"]Hotel Cocor Olimp Relaxare la spa, sursa: viva.ro[/caption]

Cel mai mare si mai bine dotat centru SPA din Romania, Hotel Cocor Olimp ofera turistilor sai o vacanta nemaipomenita ce poate curpinde absolut tot de la tratamente de relaxare si eliminare a stresului, pana la sedinte de kinetoterapie si masaj, sauna, hidroterapie si tratamente thalasso. Cuplurile se pot relaxa si distra in acelasi timp si se pot bucura de momente unice explorand magazine de suveniruri ale hotelului, terasa, gradina sau, de ce nu, barurile ultra – moderne sau discoteca Vision. Situat la 50 de metri de plaja, intr-o zona rezidentiala, hotelul le ofera tuturor momente de neuitat, fie ca sunt aici pentru a se relaxa sau pentru a evada din rutina. Rezerva acum!

6. Hotel Tomis ***, Mamaia

[caption id="attachment_8403" align="aligncenter" width="675"]Hotel Tomis Mamaia Terasa Hotel Tomis[/caption]

Pentru cuplurile tinere, Hotel Tomis Mamaia combina toate calitatile unei vacante de neuitat la mare: preturi acceptabile pentru orice buzunar, o locatie excelenta, care va va permite sa ajungeti repede si fara efort in cele mai „fierbinti” si atractive locatii, cluburi, baruri si discoteci din Mamaia si servicii la standarde internationale. Primiti din partea hotelului in mod gratuit sezlonguri, umbrela si masuta, asa ca plaja privata va apartine. Rezerva acum!

7. Hotel Acapulco ***, Eforie Nord

[caption id="attachment_8404" align="aligncenter" width="675"]Hotel Acapulco Eforie Nord Terasa cu vedere spre mare[/caption]

Un loc cochet si intim, hotelul Acapulco este locul de refugiu perfect al cuplurilor care isi doresc sa petreaca timp impreuna departe de agitatia orasului. Situat pe faleza din Eforie Nord, hotelul va imbie cu camere si apartamente cu vedere la mare, cu plaja larga si nisipoasa, cu intrare lina in apa, cu facilitatile excelente, oferta variata de rasfaturi culinare si preturi imbatabile. In cazul in care nu va atrag cluburile din zona, puteti oricand sa va distrati in discoteca hotelului sau puteti sa va retrageti pentru a face o plimbare romantica spre lacul BelonaRezerva acum!

8. Hotel Union ***, Eforie Nord

[caption id="attachment_8405" align="aligncenter" width="675"]Hotel Union Eforie Nord Piscina hotelului Union[/caption]

Renovat integral in 2013, Hotelul Union este de 3 stele, dar inauntru va veti simti ca si cum voi ati fi stapanii universului. Excelent dotat si recomandat pentru atmosfera sa prietenoasa si mereu atenta cu clientii, hotelul se afla la 30 de metri de plaja si va ofera tot ce v-ati putea dori in termeni de relaxare si confort. Restaurantul va asteapta pentru a lua o cina romantica impreuna, iar piscina in aer liber invita la leneveala si balaceala, in cazul in care marea si plaja nu sunt pe gustul vostru intr-o anumita zi. Rezerva acum!

9. Hotel Decebal ***, Neptun

[caption id="attachment_8406" align="aligncenter" width="675"]Hotel Decebal Neptun Piscina hotelului Decebal[/caption]   Unul dintre cele mai renumite hoteluri din Neptun pentru raportul excelent calitate - pret si pentru oferta variata de servicii de masa, Decebal isi intampina oaspetii cu o atmosfera estivala de distractie si relaxare. Puneti-va grijile deoparte si bucurati-va impreuna de camerele spatioase, piscina in aer liber si plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare. Daca iei in considerare plimbarile in aer liber, varietatile culinare si relaxarea pe plaja sau la piscina, hotelul Decebal are oferte de neegalat pentru vara aceasta. Rezerva acum!

10. Hotel Nalba ***, Jupiter

[caption id="attachment_8412" align="aligncenter" width="675"]Hotel Nalba Jupiter Camera din Hotel Nalba[/caption]   Situat in centrul statiunii si aflat la numai 75 de metri de plaja, hotelul este renumit pentru gradinile sale interioare, exotic si original amenajate, care ofera clipe de relaxare si frumusete de neuitat. Potrivit pentru cuplurile romantice care vor sa faca din vacanta la mare atat un prilej de distractie, cat si un moment unic in istoria lor de cuplu, hotelul ofera un excelent raport calitate – pret si nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber intr-un mediu placut, elegant, exotic si interesant. Rezerva acum!

Tu si partenerul/ partenera ta de cuplu ati decis unde vreti sa va petreceti vacanta de vara anul acesta? Ati mai fost cazati intr-unul din aceste hoteluri sau v-ati facut planuri pentru altele?


SOURCE AND TAGS