7 Hoteluri de vis pentru Valentine’s Day!


Daca data trecuta v-am prezentat cateva orase in care sa va petreceti Ziua Indragostitilor, iata acum un top al celor mai elegante si frumoase hoteluri, unde sa-ti inviti partenerul pentru un weekend romantic. Aceste hoteluri nu doar ca sunt confortabile, luxoase si foarte bine in orase mari, importante, dar sunt si accesibile ca pret. Alege si tu unul dintre aceste superbe hoteluri pentru a sarbatori iubirea!

7 Hoteluri de vis pentru Valentine's Day!

1. Hotel Polonia Palace, 4 stele - pozitionat in centrul orasului Varsovia, hotelul este atat de elegant si impunator, incat te va trimit cu gandul la un palat. Camerele sale sunt spatioase, foarte luminoase, elegante si dotate cu absolut tot ce iti doresti. In lobby la Polonia Palace vei fi uimit si incantat de o gradina luxurianta, cu palmieri si flori exotice, iar restaurantul hotelului te asteapta cu bunatati din toata lumea!

2. Hotel Holiday Inn Continental, 4 stele - asezat la 2 km de centrul orasului Lisabona, hotelul este impresonant ca si arhitectura, modern, in stil minimalist, dar confortabil si luxos. Tarifele sunt excelente, iar la hotel ai wireless, SPA, masaj si vei primi un mic dejun in camera delicios.

3. Hotel Grand Turin, 3 stele - este situat pe Rue Victor Masse, in Paris, in apropierea mijloacelor de transport si a celebrului arondisment Montmartre. Hotelul este vintage, cu balcoane din fier forjat si alte elemente arhitectonice impresionante. Camerele sunt in stil Art Nouveau, iar restaurantele si barurile te asteapta cu specialitati franceze.

4. Hotel City Inn, 4 stele - se afla la aproximativ 1 km de centrul orasului Budapesta, are o arhitectura interesanta, din beton si sticla, are servicii excelente, iar majoritatea obiectivelor turistice se afla in apropiere. Camerele sunt spatioase, decorate clasic, cu obiecte de mobilier din lemn si piele. Vei beneficia de internet gratis, SPA, sauna, masaj si multe alte surprize.

5. Hotel Augusta Lucilla Palace, 4 stele - se afla in centrul Romei si este o cladire renovata complet, eleganta si maiestuoasa, in stil traditional italian, tipic secolului 20. In apropiere se afla Basilica Santa Maria Maggiore, gara Termini sau statia de metrou Repubblica. Camerele sunt loxoase, cu tapet din matase pe pereti, candelabre si paturi superbe!

6. Hotel Lucia, 3 stele - se afla la 4 km de centrul Vienei, aproape de gara de Vest si la o scurta plimbare cu metroul de principalele atractii din centrul orasului. Cladirea este pictata in roz, are "dantelarii" arhitectonice superbe, iar camerele sunt mobilate clasic, elegant. Poti servi micul dejun la hotel, iar apoi sa strabati strazile orasului Viena intr-o plimbare romantica.

7. Hotel Americana, 3 stele - se afla la 1 km de centrul Londrei, pe strada Gloucester Place, in zona Baker Street/Regents Park. Este un hotel modern si primitor, cu toate dotarile necesare pentru a te simti rasfatat. Camerele sunt luminoase, ai internet si restaurantul te asteapta cu specialitati internationale.


SOURCE AND TAGS