3 orase in care sa-ti petreci Valentine’s Day


Valentine's Day a devenit rapid o sarbatoare indragita si de romani. Majoritatea prefera sa-si celebreze iubirea atat pe 14 februarie, cat si de Dragobete. Si ce cadou mai frumos ii poti face persoanei iubite decat o excursie intr-un oras superb, unde aveti posibilitatea sa descoperiti o noua cultura, sa va plimbati pe stradute pitoresti si sa stati la un hotel de lux?! Iata ce in ce orase va recomandam sa petreceti Valentine's Day!

1. Valentine's Day in Istanbul

Istanbulul este un oras imens, cel mai mare centru comercial, cultural si financiar al Turciei. Aflat pe doua continente, orasul ofera zone istorice incluse in UNESCO World Heritage List, o vreme frumoasa (temperaturile in februarie urca pana la 8-10 grade), cladiri cu o arhitectura unica, palate bizantine si apusuri superbe pe Bosfor.

Iata ce poti admira in Istanbul:

- Biserica Sofia, Palatul Topkapi, Hipodromul antic si Moscheea Albastra cu cele 6 minarete - viziteaza Bazarul Egiptean - fa o croaziera pe Bosfor - viziteaza Moscheea Suleymaniye

Tarife: 275 EURO loc in camera dubla Supliment camera single: 55 EURO Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): reducere 10 euro. Tariful este valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. mai putini participanti, tariful se recalculeaza. Tariful include: - transport cu avionul Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, compania Turkish Airlines/Tarom; - 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*; - transferuri aeroport – hotel – aeroport; - tur de oras pietonal cu insotitorul de grup ; - insotitor roman de grup. Tariful nu include: - taxele de aeroport 115 EURO/ persoana - pot suferi modificari; - intrarile la obiectivele turistice; - excursiile optionale; - bacsisuri pentru ghizi locali si soferi; - asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale) Oferta detaliata pentru Valentine's Day in Istanbul o gasesti aici!

2. Valentine's Day in Praga

Praga este un oras romantic prin excelenta! Aici vei gasi restaurante intime, strazi de poveste, poduri si castele si in general, o atmosfera boema, perfecta pentru a-ti celebra iubirea.

Iata ce sa faci in Praga:

- tur al orasului cu ghid - viziteaza Castelul Hradcany si piata Welceslas - mergi la spectacolul paupsilor in Piata Staromestske Námestí - viziteaza catedrala Sf. Vitus si plimba-te pe podul Carol - mergi cu funicularul pe dealul Petrini pentru o superba panorama a orasului - mergi la Karlovy Vary, o cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala - viziteaza Kutna Hora, un oras medieval din apropiere de Praga Tarife: 299 EURO loc in camera dubla Supliment camera single: 100 EURO Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): reducere 10 euro. Tariful este valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. mai putini participanti, tariful se recalculeaza. Tariful include: - transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA; - 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Dorint Don Giovanni 4* www.dorint.com (sau similar); - tur panoramic de oras cu ghid local; - transferuri aeroport – hotel – aeroport; - insotitor roman de grup. Tariful nu include: - taxele de aeroport 100 EURO/ persoana – pot suferi modificari; - asigurarea medicala, asigurarea storno; - intrarile la obiectivele turistice; - excursiile optionale; - bacsisurile pentru soferi si ghizi locali. Oferta detaliata pentru Valentine's Day in Praga o gasesti aici!

3. Valentine's Day in Roma

Celebra cetate te asteapta pentru plimbari romantice pe stradutele pietruite, pentru a arunca o moneda in Fontana di Trevi, ca sa ai noroc in dragoste, si pentru a lua o cina desavarsita in unul din miile de restaurante elegante din oras.

Iata ce poti face in Roma:

- viziteaza obiectivele turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus - mergi in Piazza Spagna, la shopping pe Via Condotti, la Fontana di Trevi si in Piazza Navona - viziteaza Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea si Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta” - mergi in orasul Tivoli, cu opriri la Villa Adriana si Villa D’Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Tarife: 399 EURO loc in camera dubla Supliment camera single: 115 EURO Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): reducere 10 euro. Tariful este valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. mai putini participanti, tariful se recalculeaza. Tariful include: - transport avion compania ALITALIA/TAROM Bucuresti – Roma si retur; - 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*; - transfer aeroport – hotel – aeroport; - tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local; - insotitor roman de grup

Tariful nu include: - taxele de aeroport 120 EURO/ persoana (pot suferi modificari); intrari la obiectivele turistice; excursiile optionale – Tivoli (pret informativ pentru un grup minim de 20 persoane: 60 Euro – intrarile la vilele Adriana si D’Este fiind incluse in tarif); asigurarea medicala si asigurarea storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate);

Oferta detaliata Valentine's Day in Roma o gasesti aici!

Foto: travel.aol.co.uk orangesmile.com clubmagellano.it photos4travel.com

SOURCE AND TAGS